Агентът на национал от Петрич: Интерес от Рейнджърс има, но оферта - не!
18 юли 2020 14:32 Mobile watches 6300 прочита Mobile comments 0 коментара

Агентът на полузащитника на ЦСКА-София от Петрич Кристиян Малинов - Марко Михалиевич, разкри пред шотладското издание "Herald and Times Sport", цитирани от Pirinsport.com, че е преговарял с местния гранд Глазгоу Рейнджърс за своя клиент, но до оферта така и не се е стигнало.

Все пак интересът от островитяните остава, но е рано да се каже дали ще има споразумение.

"Да, имахме разговори с Рейнджърс относно Кристиян. Дали са изпратили оферта? Не. Водим разговори и има интерес, но сделките не могат да се правят през нощта, тъй като има много фактори, които трябва да вземем под внимание", започна той.

"Рано е да се каже дали ще има споразумение между Кристиян и Рейнджърс. Малинов е привилегирован от интереса на Рейнджърс към него, но има и други клубове, които проявяват интерес. Трябва да разговаряме с тези, които показват заинтересованост към Кристиян и сме отворени към всякакви опции", продължи Михалиевич.

Относно трансферната сума, представителят на българския национал отбеляза следното:

"Нека просто кажем, че е много приемлива за клуба, който го желае. Сумата вече е определена от ЦСКА, но цифри не могат да се разкриват", завърши импресариото.

Твърди се, че 26-годишният българин е желан още от Витес, Венло, Мехелен и Стандард Лиеж. Турски и германски клубове също следят ситуацията.

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар