Албена Ситнилска първа на световната купа по кикбокс в Римини
19.06.2018 11:27 Mobile watches 4858 прочита Mobile comments 0 коментара

Спортист №1 на Благоевград за 2017 година Албена Ситнилска спечели поредното си отличие, но не в таекуондото, а в кикбокса. Бени участва на едно от най- силните състезание в този спорт на Стария континент, Световната купа в Римини, Италия “Бест Файтър 2018”. Световната шампионка участва в стил кик лайт и зае първо място.

Ситнилска и нейната съотборничка Кристина Николова играха и отборно, като освен че трябваше да се справят с конкуренцията на италианките, тя бяха принудени да търпи и своеволията на реферите. На мача на Бени те откровено подпираха нейната съперничка, а на няколко пъти я ощетиха откъм точки и сипеха предупреждения, за да загуби срещата. Към колекцията си Ситнилска прибави и трето място отборно в стил лайт контакт.

Заради участието си на турнира в Римини, Ситнилска пропусна много силна надпревара в Румъния, където се състоя Румъния оупън в Категория А по таекуондо. Участието и в Италия обаче бе повече от успешно преди лятната пауза, която голяма част от състезателите ще получат заслужена почивка.

Марти Кирилов

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката