Албена Ситнилска става Аватар, ще се бие срещу азерка
08 януари 2019 10:40 Mobile watches 5492 прочита Mobile comments 0 коментара

Световната шампионка по Таеукон-до ITF Албена Ситнилска ще бъде част от бойната гала вечер SFC 7: Avatars. Арена на гладиаторските битки ще бъде зала „Универсиада“, която вече се оказва малка за засиления интерес. Там Българският боен дух ще приеме човешка форма в телата на родните ни състезатели в стиловете К-1 и ММА – Александър Петров, Деян Топалски, Камен Георгиев, Калоян Колев, Албена Ситнилска, Владислав Кънчев и други. Те ще бъдат Аватари на 9- ти февруари от 19. 30.

В единствения дамски двубой за вечерта сили ще премерят многократната ни световна и европейска шампионка па кик-бокс и Таекуон До, кикбоксьор номер 1 за 2018, а също така и медалист от републиканското по Бикини фитнес, сексапилната Албена Ситнилска. Срещу нея ще се изправи новоизгряващата кикбокс звезда на Mike`s Gym, многократна шампионка на Европа и Света по санда, азербайджанката Суад Салимова.

"Аз съм постигнала всичко в Таекуон-до и въпреки, че тръпката е все още там, логичната крачка напред след всичките тези титли е професионалния спорт. Обичам предизвикателствата и когато получих предложение от SFC го приех без да се замисля. Това беше голяма чест за мен. Бях много развълнувана.

Имам още много какво да дам на спорта и SFC е най-добрата платформа за това. Искам докато моята малка дъщеричка расте да вижда пред очите си как майка и се бори, развива и превзема върхове. Българките сме силни, истински войни. Носим го в себе си!" - разказва Ситнилска месец преди битката с азерката.

Марти Иванов

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар