Банско изгони бивш футболист на Левски за симулативна игра
04 април 2019 11:38 Mobile watches 6367 прочита Mobile comments 1 коментар

Третодивизионният „Банско“ би дузпата на може би най-именития си футболист в разгара на сезона. Миналият през „Левски“, „Славия“, „Черноморец“ (Бургас) и „Ботев“ (Враца) халф Милен Василев бе изгонен за симулативна игра при домакинското 1:1 с „Чавдар“ (Етрополе) в 24-ия кръг от шампионата миналата събота.

Във въпросния мач той влиза като резерва в 65-ата минута, 5 минути по-късно открива резултата, а в 80-ата без никаква видима причина самоволно напуска терена, пише Pirinsport.com. Това принуждава треньора на „козлите“ Димитър Крушовски да вкара ветерана Красимир Дурчов на негово място, вместо на предвидения да излезе Илия Карапетров. В крайна сметка в настъпилия хаос и след последвалия червен картон на Георги Фикийн „Банско“ позволява изравняване в 90-ата минута.

След срещата Василев разпространява две различни версии – първата е, че нещо в крака го пресякло, а втората – че е получил разтежение. В понеделник обаче той не само че не куца, но и тренира на пълни обороти. Същата вечер изпълнителният директор на „козлите“ Крикор Румян го освобождава от отбора.

„Когато му съобщих, че ангажиментът му с нас приключва с незабавен ефект, той си призна, че е направил всичко умишлено като явна демонстрация срещу това, че е резерва в последните мачове. Не отричам, че Василев е много добър футболист, само че главата му не е чиста, защото се занимава с други неща, които му пречат и реално са сгромолясали кариерата му. Откакто е в „Банско“, сме му помагали всеки път, когато е имал нужда, правили сме десетки компромиси, но сега ни предаде и прошка няма. Колкото и да е малък нашият клуб, никой не е по-голям от него“, коментира Румян.

Милен Василев беше привлечен в „Банско“ през лятото и до края на първия полусезон в Югозападната Трета лига бе неизменен титуляр. Стадион „Свети Петър“ пък е поредното място, откъдето ботевградчанинът е изгонен заради скандалното си поведение.

1 коментар
Коментирай
04.04.2019 13:57 | Опа
Тея казина съсипаха много хора
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар