Беласица (Петрич) с нов директор
11 септември 2019 11:07 Mobile watches 17213 прочита Mobile comments 40 коментара

Бившият наставник на Славия,Беласица Петрич и Марек Альоша Андонов е новият спортен директор на Беласица Петрич. В последните години се бе откъснал от футбола и се занимаваше с животновъдство в село Юпер,Разградско, съобщава pirinsport.com. Ето какво пише и на официалната страница на клуба от Петрич:

"Днес управителят на ОФК ,,Беласица,, г-н Папалюгов назначи спортен директор на клуба,който ще отговаря по всички футболни въпроси от мъжкият ни отбор до последните ни детски формации на детско-юношеската школа.Това е г-н Альоша Андонов.Като футболист играе за ПФК ЦСКА (София), ПФК Беласица (Петрич), ПФК Дунав (Русе), ПФК Берое (Стара Загора), ПФК Миньор (Перник), Любек (Германия).

Като треньор е бил начело на тимовете на Нови Искър, Миньор (Бобов дол), ПФК Славия (София), ПФК Беласица (Петрич), ПФК Марек (Дупница), ПФК Рилски спортист (Самоков) и ОФК Бдин (Видин)."

40 коментара
Коментирай
11.09.2019 11:30 | Bad Citizens
Пълна простотия. Тва не е нормално. Вместо заплатата на този господин, тотално неизвестен в Българския футбол, била тя 1000 или 1500 лева, че защо не и 800, да се раздели на 4 и да бъде дадена от горе на футболистите, които виждаме с кански мъки се борят за името на Беласица. Не за друго, защото толко са им възможностите.
Та, вместо 1000 лв (заплата) да се раздели на 5 ма, да им се вдигнат заплатите с по 200лв, защото знаем, че футбола е неблагодарен спорт, ние каним директори, вицепрезиденти и всекакви други палячовци.
Спрете се бе, палячовци!
Беласица в момента от 6 кръга има 8 точки и има 1 треньор на вратарите, 1 треньор по физическата подготовка, 1 помощник треньор и 1 старши треньор и 4-5 директора.
Иван Златински - не се знае какъв директор е, неков там.
Страхил Шурков - диктор, шеф школа, координатор на отборите (пишещ коментари във фейсбук, така, че все едно не е част от този клуб)
Венко Папалюгов - Папагал ?!
Общи
11.09.2019 12:27 | Petrich
Герб умира крадци
11.09.2019 12:41 | Стефанов
Ама има ли футбол в Петрич? Много отдавна им викаха ритнитопковци. Така че, променете името от ОФК"Беласица" на ОРК/Общински ритнитопковски клуб "Беласица".
11.09.2019 14:18 | До Bad Citizens
Момчета, ако сте толкова кадърни заповядайте да оправите футбола в Петрич и в частност Беласица. Виждаме, че сте много знаещи, но на коментари във фейсбук. Явно всички в управата на клуба поради една или друга причина са ви криви. В тази държава всички разбират от всичко. Затова сме и на това дередже. Да се били вдигнали заплатите на играчите? Заради 8-те точки от 6 мача ли? Пълно безумие. Самите вие си противоречите. По-добре е да им се вдигнат бонусите при победа за да имат стимул да играят, а не да падат с 5 гола от Доброславци. Така ще има голяма заплата, но само ако са си я заслужили. И защото постоянно давате акъл, кажете вие какво направихте за този клуб през последните 1-2 години? Много лесно е да се разпределят чужди пари. Кажете колко от вас си закупихте абонаментни карти за сезона.
11.09.2019 14:38 | Виздол
Успех и само Бела
11.09.2019 14:42 | Виздол
Всеки заслужава 100 дни доверие . Всички за бяло - червената кауза ! Всички за Бела !
11.09.2019 14:46 | Виздол
Момчета, още малко търпение . Където е текло, пак ще тече . И както винаги - всички на Царя
11.09.2019 14:55 | Виздол
Брат, ние сме за Бела не заради този или онзи директор, не заради този или онзи отговорник, ние просто обичаме тази почти вековна емблема на древния ни град ! Да живее ! Бела завинаги !
11.09.2019 15:09 | Petrich
Всички на стадиона в Разлог ще има ли рейс и колко часа
11.09.2019 15:10 | Petrich
Дано след изборите да тръгне Беласица напред обаче при нов кмет
11.09.2019 15:32 | Bad Citizens
Говорим с вдигането на заплатите да се привлече и некой друг футболист.
А я ти кажи, Боци, с какво точно допринесе за това да се развива любимия ни клуб.
Първо, какъв футболен човек си ти, като си буре с крака ?
И още нещо.
Какво ти дава право, защото говорихме с момчето след мача, та какво ти дава право като длъжностно лице, да псуваш Васил Тачев в първия мач ? А кюфте ? Кажи!
Васко дойде и игра за Бела по селата, игра, да ! Чупиха му краката, стана голмайстор на отбора, а ти какво? Целуваш гъзове цел живот.
И много не говори, какво сме направили, да не ти покажем наистина какво можем да направим.
Че ни има е достатъчно, иначе обстановката е като в крематориум.
И по-добре, замълчи си ! Наистина
11.09.2019 15:36 | Bad Citizens
И ако ние си противоречим. Тогава живучкането на Бела във В група, съответства ли на това, че имаме 219381 директора, технически, спортен, координатор, 4 помощник треньора.
Оплакваме се, че няма пари, ама клуба не е на Папалюгов. Папалюгов е опълномощен от ОБС Петрич за прецедател или иначе казано да харчи общински пари.
Така че, аре малко по-кротко, пак ВИ казваме.
Ръководство, футболисти, и всички да поработите за каузата малко.
Че от кражби и лапкане станахте по 150Кг
11.09.2019 15:52 | До Bad Citizens
Попче, не ми отговори на въпроса колко абонаментни карти си купихте. Защо ми отговаряш на въпроса с въпрос? Това ли е голямата ви любов към Беласица, да пишете в социалните мрежи и Струма? Много си малък да говориш за мен. Аз когато съм играл футбол и съм гледал Беласица, ти още не си бил плануван, момченце. Питай по-възрастните и се дръж по-възпитано. Васко Тачев не постъпи коректно като си тръгна, защото беше взел пари напред. Но ти няма как да знаеш това, защото си въздух под налягане и не виждаш по-далече от носа си. Както и да е, нямам намерение да давам обяснение точно на теб. Че кой беше ти? Работя за благото на клуба от сутрин до вечер. Занимавам се с почти всичко организационно и каквото още се сетиш. За да може да дойде някой като теб да ми обяснява кой какво е направил и да дава акъли. Предложих ти одеве, ще го направя отново и сега - ела на моето място да видиш дали стягат моите обувки. Да тропкаш от сутрин до вечер и после аз ще те критикувам.
11.09.2019 16:08 | Bad Citizens
Нормално е да те стегат, като се чудиш от коя далавера да влезнеш в коя улица и на коя фирма да идите да измолите пари.
Общински клуб, с 250-300 000 лв бюджет, отива и проси по фирмите.
Ама кооой ще ви даде на вас пари да управлявате бе ?
Тва е се едно на мечка да оставиш да пази мед.
По-кротко с управленските неща, нали ви виждаме.
С футболисти с по 400 лв заплата играехме в Коларово при Джайч и бехме на 1 точка от първия Струмска слава на полусезона.
Карти не знам, дали давам всеки мач по 3лв или на 1 път, 40, май е по-добре да давам всеки път по 3 лв.
Излиза, че съм дал повече пари.
Ама ти немакак да знаеш, изваждането ви е чуждо.
11.09.2019 16:17 | До Bad Citizens
Момче, ти си нямаш и ни най-малка представа какви са разходите на един отбор. Имам чувството, че си паднал от Марс. То не са само заплатите, нали има такси, нали има пътувания, юноши (подсигурява им се храна) и още много, много. Казах ти, вместо да даваш акъл и съвети по сайтовете, ела и застани да управляваш. Гледам много ти е ясна. А за изваждане дай да не говорим, да не се налага да обяснявате на хората как искахте клуба да ви ПЛАЩА за да сте "стюарди". Не стана обаче номера и вече всички са ви трън в очите. Знаем се прекалено добре за да се опитваме да се заблуждаваме. Нещо повече, другият път мога лично да ти връча глобата за бомби и димки за да отидеш да си я платиш "господин ултрас", който милее и помага на Беласица. Или това за теб не е разход, глобата?
11.09.2019 16:32 | Bad Citizens
Господин иноватор, сори.
Явно картинки като тази на Лудогорец Арена са ви по вкуса и искате да няма фенове.
Спокойно, гледали сме отбора и в А окръжна, докато ти се правише на делегат ли беше кво беше, не се сещам.
А относно глобата.
Седи мирен бе Рокси от джоба ли си я плащаш? Плащаме я гражданите на Община Петрич.
И за какво изхранване говориш, смешник! Нали тия деца плащат и такси?
Не ми се занимава с теб лоена топко
11.09.2019 16:44 | До Bad Citizens
В крайна сметка така и не разбрах какво е твоето предложение? Много изписа, а всъщност нищо смислено. Предложих ти да дойдеш на моето място, но явно не искаш. Искаш да ви плащаме за да бъдете на стадиона, вместо вие да си купите абонаментни карти. Страхотна логика, господин ултрас. И също така да увеличим заплатите, въпреки че в следващия момент изтъкваш колко зле бил отбора откъм резултати. Мога надълго и на широко да ти обяснявам колко пъти плащам от джоб за гориво, както и други неща свързани, както с мъжете, така и с юношеските формации също. Но ти няма как да разбереш, защото това ти е много чужда материя. Колкото до мен, аз мога да бъда много неща - съдия, делегат, треньор, директор. Кажи ти какво можеш? Аз работя от сутрин до вечер за да свързвам двата края. На мен не ми е всичко га-на, както на тебе, глезанчо. Хайде приятен ден ти желая, достатъчно време ти отделих г-н анонимен ултрас. За 15-ти път казвам, че съм готов във всеки един момент, когато решиш да ти отстъпя поста си.
11.09.2019 16:55 | Bad Citizens
Хахахахаха
Може да ти поверва некой от Благоевград, от Сандански, ама човек от Петрич да ти поверва за това че плащаш от свой джоб ?
Хахахахахах
Предложения в горните постове има 100.
Ама за слепия нема как да се видят.
Предложих, вместо директори и такви като теб, измийни камъни, по-добре да се вдигнат парите на момчетата.
Резултат няма, ама айде като няма резултат и да не им давате заплатите, а вие да дебелете само?
Малко не се връзват нещата..
11.09.2019 17:03 | До Bad Citizens
Заплатите са повече от добри за В група. Ако момчетата бият ще има и премии, така че могат да си връзват една не лоша заплата за стандартите на България като цяло. А като няма резултати ще взимат минималното. Не може да те бият с 5 гола като тупан и да имаш претенции за по-високо заплащане. Твоите предложения са повече са нереални и несериозни. А иначе, ако ги няма "измитите камъни" като мен, няма да има хора, които да вършат доста от "черната работа", която не се вижда с просто око и може преспокойно да се нарече неблагодарна. Но пък за сметка на това ще продължава да има хора като теб, които много "милеят и обичат родната Бела" и поради тази причина искат да им се плаща за да бъдат на стадиона и да се наричат "ултраси".
11.09.2019 17:20 | UP1923
Само малоумник може да се хване за думите на някакъв, който се е написал BadCitizens и да му вярва, че действително е от BadCitizens. BadCitizens до този момент намират футболистите за лигльовци без сърце и не един и два пъти са го афиширали това в коментари и на стадиона включително. В коментарите от анонимния "BadCitizens" тук си личи, че той иска ВДИГАНЕ на заплатите на футболистите. Да не дава господ. Съветвам го да спре да пише от името на фракцията! Другото, което трябва да се каже е до господина, който пише в ответната страна. Вуйче, БСЗ изявиха желание да са стюарди, за да не се дават хилпди за полиция. Искаха 100 лева на мач, вместо хилпдите които давате в момента за полиция. Това си е пестене. Долавяш разликата, нали? БСЗ винаги са там в студ, пек, виелици, и кво ли още не и са не малка бройка, въпреки излагацийте, които гледаме от футболистчетата с малките та**ци. Пътувахме по селата и сме били по 50 60 както казваш ти "ултраса" в първомай, за което не си ни плащал ти. Кротк
11.09.2019 17:24 | До Bad Citizens
Охранявайте го безплатно. Нали много обичате родния си клуб, защо трябва да ви се плаща?
11.09.2019 17:30 | UP1923
Не малко футболисти от противниковите отбори са си говорили помежду си, че е тегаво с такива нападки от трибуните. Ако не сме ние, на стадиона ще се слушат само шлюпене на семки, все едно си на мач в Сандански. Радвайте се, че ни има, и че заради нас, а не заради смехотворните слаби резултати, които постига отбора, в Петрич отново се говори за Беласица, нещо, което допреди 3 години го нямаше. Хората мислеха, че Петрич няма отбор, да не говорим да се вдига фенската маса. В Коларово, преди да ни има идвахме 10 човека + още 30, знаете много добре. Има разлика, след като захапахме нещата и запошнахме да шумим по социални мрежи и навсякъде, как в Първомай хората, които идват на мач бяха в пъти пъти пъти повече от тези, които бяха в Коларово. Ръководителите се менят и всеки, на който му се плаща трябва да върши нещата, за които е призван. Не е геройство. Работа е! Ние правим всиеко БЕЗВЪЗМЕЗДНО и в името на легендата. Да си имаме уважението!
11.09.2019 17:34 | До UP1923
Точно пък заради вас идват хората по стадиона хаха. По-голям виц не бях чел отдавна. По селата винаги са идвали малко на брой хора по обясними причини. В Коларово бяха по-малко, защото е по-далече, а в Първомай винаги малко повече, защото е по-близо. А Петрич винаги е бил футболен град. Ясно беше, че веднага след като клуба се завърне на "Царя", отново ще има публика, но не заради вас, заради мен или заради някой друг, а просто защото хората обичат футбола. И ако не беше въпросния Папагал, както го наричат по-горе на Венци, сега Беласица отново щеше да играе по селата. Това пък, че петричани мислили, че нямат отбор е най-голямата глупост, която можеше да напишеш.
11.09.2019 17:45 | UP1923
Коментарите са излишни повече. Знае се какво и що. Хората го казват не ние.
Всичко, което се прави от BCZ е с наши лични пари. Даваме от времето си и от личните си средства и се гордеем с тва. Предполагамдори, че лицето, което пише от името на Bad Citizens с цел да го дискредитира си ти. BAD CITIZENS ако има нещо да казва, ще го каже на който трябва и не по чат и ни най-малко ще говори за вдигане на заплатите на футболистите, които си позволиха да бъдат смачкани от Доброславци. Съветвам те да спреш с писането от името на Bad Citizens. Колкото до господина, който пише от името на клуба, ще му кажа, че тези 100 лева на мач бяха хем да не е без ХИЧ, хем да се спестят хиляди на клуба за полиция. И в този ред на мисли, вие, милеещите на заплата, защо не се откажете от нея и да бачкате БЕЗ пари? Понеже НИЕ даваме от джоба си пари всеки път за всичко, което правим и парите не са малко, повярвай ми. В този ред на мисли.. заплатата ви е доста над 100 лева, откажете я в името на Беласица?
11.09.2019 17:49 | До UP1923
На хората работещи в клуба, това им е работата в буквалния смисъл, а не хоби. Всички имат семейства за хранене. Повечето нямат други доходи.
11.09.2019 18:04 | UP1923
Не предлагайте тогава неща, които вие самите нямате намерение да направите.
Ние сме там, даващи от личните си средства в името на любимия клуб. Вие сте там на заплата. Това е разликата. Когато дойдете да си давате от парите всяка седмица за куп неща в името на това да има организирано фенско крило, тогава може да държите сметка, приятелю. Уважение за всички момчета в сектора! Погледнете Пирин, как имат по 10 човека организирано крило, погледнете всички отбори, които са в 2 групи над нас и са от градове с по 70 80 000 над нашия, и ще разберете за какво ви говоря и с какво разполагаме, при условие, че сме в нищото на "В" група от 10 години и след всеки мач има кое от кое по-голямо разочерование. Уважавайте.. за да се уважаваме!
11.09.2019 18:59 | До горният
А ти от къде знаеш, че не давам лични средства? Познаваш ли ме? Лично аз съм купувал два пъти топки на децата. Имам и абонаментна карта за този сезон. Помагам винаги с каквото мога, но не мисля за редно да го изтъквам постоянно. Прекалено провокативните коментари обаче ме накараха да го напиша.
11.09.2019 19:11 | trdsa
ТРЕНИОР ЕДИН. ПРИМЕРНО ЗЛАТИНСКИ. ДА Е МЕСТЕН СЛЕД КАТО НЯМАМЕ НИКАВИ ЦЕЛИ. И ПАПАЛУГОВ. ДРУГИТЕ СА МАХАНЕ, ЗА ОДБОР КОИТО Е В СЕЛСКИТЕ ГРУПИ ДА ИМА 1000 ТРЕНИОРА И АДМИНИСТРАТОРИ. СИГУРНО РЕАЛ ИМА ПО МАЛКО
11.09.2019 20:30 | Виздол
Братлета, чета коментарите и съм със смесени чувства . От една страна се радвам, че съдбата на любимия ми отбор предизвиква такава мащабна дискусия, от друга ми е тъжно, че съмишленици се нападат . Момчета, да обединим усилията си ! Уважение за ръководството, респект за организираните фенове ! Всички за каузата ! Бела задължава, а Царя го заслужава !
11.09.2019 22:28 | Kazarmite
Тия дек са на заплата към отборо ако не изкарват пари нема да стъпат на стадионо. Миналото говори и тия ги знаат фрет дек са били и как са били дори против отбора, кога не беха на заплата. Са ми се праат на много загрижени за отборо а пет пари не дават за него ако не им се плаща. Файда от такви никаква
11.09.2019 23:09 | Само Бела
Кои са тези, назовете ги с имена. От какво и кой ви е страх?
12.09.2019 08:22 | Боци шкембаро
Написани са по-горе.
Боци ?
Златински ?
Караме новата кола брандирана като тия дето промотират цирковете по града и тва е.
А ако се направи анкета, 100 човека да питаме дали Боци е дал пари пари от собствен джоб некога в живота му за футбол, 101 ще отговорат с НЕ.
Нали сте разумни и го познавате, все пак...
Едва ли некой би се вързал на такива партенки :)
12.09.2019 10:18 | До горният
А ти колко си дал бе, палячо ?
Даже те е страх да си напишеш името.
12.09.2019 10:44 | До Боци Шкембаро
Аз ли ве?
Аз давам лични средства да обикалям селските терени в продължение на 7г.
Давам секи път пари за билет.
И не се вода на заплата като теб.
Някой по-горе е казал, че ако не сте на работа там, ви няма на стадиона.
И това е жалката истина.
Ти докато не беше на работа, на стадиона не си се меркал.
За Златински същото се отнася.
Нема да коментирам за Папалюгов, защото той мач на Беласица на живо изгледа за 1 ви път от както сме в летаргия, едва чак като го направиха шеф.
Айде малко по-кротко и по спокойно. Петрич не е ВИена, хората ви познават и ви знаят.
Всички знаят и как плюехте по Бела докато не бехте на заплата.
Ся е нормално да се правите на по чисти души от Папата.
Ама човек не е само това което прави в настоящето. Има със себе си и 1 минало което носи, така че..
Кротко шишко
12.09.2019 12:23 | До горният
Аз когато съм давал пари за футбол и съм гледал Беласица, ти не си знаел дали ти се пика или онова другото бе, келеш. Аре малко по-спокойно. Всички сте много големи разбирачи и давачи. Ти ако от 7 години даваш по 5 лв. за гориво за да отидеш до Коларово или Първомай и биеш тъпана затова тук като за световно щото си дал 2 лв за билетче, то аз съм обиколил почти цяла България за да гледам Беласица, когато отбора беше в А група.
12.09.2019 12:26 | Комита
И Валяко многу напълне, нещо този какво работи в община Петрич оставка Бръчков отивай си вече даси продаваш, дамски превръзки
12.09.2019 22:12 | Попо
Боци и Златински нали бяха директори на Беласица (Ръждак), какво стана с този отбор, за един приятел питам?
12.09.2019 22:21 | Попо
От това Боци и Златински да са директори, по големо падение няма, но и други тъпанари има в клуба!
13.09.2019 09:36 | До попо
Попе и от теб нищо не стаа брачед, да си знайш.
13.09.2019 18:52 | Комита
Само се карате направете нещо
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар