Бивш футболист на Пирин ще играе в турската първа лига
25 юли 2018 15:59 Mobile watches 7980 прочита Mobile comments 0 коментара

Тунизиецът с френски паспорт Аймен Суда ще продължи кариерата си в изпадналият от Супер лигата Карабюкспор. Бившият футболист на Пирин Благоевград подписа договор с тима от Карабюк, който от този сезон ще играе в Първа турска лига.

Карабюкспор има сериозни финансови проблеми, а през миналия сезон едвам събра 12 точки за 34 мача. Заедно с Аймен Суда, договор с клуба подписа и нападателят Мохамаду Сисоко. Двамата вече играха в две контроли на Карабюкспор. Първата загубена с 0:1 от Алтънорду, а втората равен 2:2 с Елазигспор. И двете проверки Аймен Суда започна като титуляр.

Карабюкспор тренира в Ерзурум, а треньора Фикрет Йелмаз и ръководството са доста активни на трансферния пазар, като вече петима нови футболисти подписаха договори с клуба.

Аймен Суда си тръгна от Пирин в края на сезона в Първа лига на родното първенството, но през пролетния дял на шампионата почти не игра за благоевградския клуб. Контузия и проблеми с дисциплината накараха Милен Радуканов да извади халфа от групата на Пирин.

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар