Благоевградчанката М. Джамбазка втора в поредна свирепа надпревара - Half Ironman
18 май 2019 11:48 Mobile watches 7637 прочита Mobile comments 1 коментар

Благоевградчанката Мария Джамбазка отново покорява върхове. Тя взе участие в поредното състезание за сила и издръжливост- триатлонът в Катерини – AlmiraMAN. Нашенката стана втора, сред 260 участници от България, Гърция, Сърбия, Израел, Египет, Чехия и Полша.

Предизвикателството се проведе в три дисциплини - около 2400 м. плуване, 90 кв. колоездене и 21 км. – бягане. Триатлонът се провежда за шеста поредна година. Мария се класира с време 6:30`:50`. „От трите ми участия до този момент в този вид състезания- Half Ironman, това е най-доброто ми лично постижение.

За първи път отидох преди две години, за да видя как се състезават участниците, какво представлява самото състезание, но не вярвах, че мога да финиширам. Малко по- късно, мечтата ми стана реалност и за една година направих 3 Half Iron man дисциплини“, споделя Мария Джамбазка и пожелава на всеки един да се впусне в предизвикателството, за което мечтае.

Цвети Иванова

1 коментар
Коментирай
19.05.2019 13:57 | Кибико
Струма, е ли възможно да направите по-обстойно интервю с тази симпатична дама. Сигурен съм че има съдържание за споделяне, което убеден съм ще се хареса на широк кръг от читатели. Не я познавам, но от личен опит знам че този тип хора са страхотни мотиватори.
... За малко да забравя... Статии за Петканова не сме виждали вече от две седмици, човек нема къде да си избие комплексите начи
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар