Благоевградските национали отпразнуваха победата над Словения с пищно тържество
07 септември 2018 14:26 Mobile watches 12492 прочита Mobile comments 2 коментара

Благоевградските национали Николай Бодуров, Страхил Попов и Борислав Цонев отпразнуваха победата на Словения снощи, заедно със съотборниците си. Българите надиграха противниците с 2:1, авторът на головете бе Божидар Краев, за когото това бяха дебютни попадения с екипа на България. Лъвовете стартираха добре в новия турнир на Уефа -Лигата на нациите.

След успеха радостните ни футболисти куфяха в съблекалнята на стадион "Стожице" в Любляна и похапнаха пица, възстановявайки след тежкото натоварване. Въпросната снимка с полуголите ни играчи беше споделена в социалната мрежа от почти всеки от тях. Момчетата на Хубчев посветиха на целия български народ победата, която дойде навръх един от най-светлите ни национални празници - Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Рамо до рамо благоевградчаните Попов и Бодуров не скриха радостта от победата над словенците. На снимката усмихнат позира и кресналията Кирил Десподов, който изигра цял мач. Момчетата на Хубчев излизат срещу Норвегия в неделя от 19:00 на стадион "Васил Левски".

Дияна Мейс

2 коментара
Коментирай
07.09.2018 16:29 | 1000
Словения не е Словакия
07.09.2018 23:10 | Nacional
Браво!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар