Бодуров скочи на Дерменджиев: Удари ме с мокър парцал!
14 март 2020 11:58 Mobile watches 10938 прочита Mobile comments 4 коментара

Бранителят на иранския Естеглал - Николай Бодуров сподели безкрайното си разочарование от националния селекционер Георги Дерменджиев, който му е обявил, че няма да разчита на него за предстоящия бараж срещу Унгария, ако изобщо има такъв. Бившият капитан обяви, че си е направил и тест за коронавирус, който е бил отрицателен. Ето какво каза благоевградчанинът пред "Блиц Спорт". "Аз се прибрах в събота от Иран.

Веднага отидох в София, за да ми направят кръвни изследвания за коронавирус. Нямам никакви симптоми, но идвам от страна, където вирусът доста бушуваше и бях длъжен да го направя. Освен това имам семейство, дете, приятели. За щастие съм чист и всичко при мен е наред". "Неприятното дойде от Георги Дерменджиев. Обажда ми се той и ми казва, че няма да разчита на мен за мача с Унгария на 26 март.

Останах като ударен с мокър парцал. Крайно ме разочарова треньорът. Крайно! Аз отидох на другия край на света, за да играя редовно футбол, а той знаете ли какво ми вика: "Гледах те в три мача, много добре се представи. Но не игра достатъчно, за да разчитам на теб!". "И таз хубава - аз се късам, тренирам, ходя на фитнес, защото плейофът за европейското първенство ми е голямата мечта, а то какво стана...

Наистина съм разочарован и наистина нямам думи. Не му прави чест на този човек. Да, не е сигурно дали мач с Унгария ще има, защото днес е едно, утре става съвсем друго. Но отношението му на Дерменджиев ме срина. Честно ви казвам". 

4 коментара
Коментирай
14.03.2020 12:09 | П
Бодур не се коси. Нема да се класираме.
14.03.2020 17:38 | ....
Абе ти за кой се мислиш????
15.03.2020 09:08 | Искрен
Спокойно Има по добри централни защитници
16.03.2020 10:44 | КИРИЛ
Е КОЙ Е ПО ДОБЪР ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ БЕ МОМЧЕТА.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар