Червен картон за Бербатов заради COVID-19 и още нещо
30 март 2020 12:15 Mobile watches 14112 прочита Mobile comments 3 коментара

Димитър Бербатов е трябвало от средата на март да започне работа във футболна школа в Англия. Заради избухналата в цял свят пандемия заради коронавируса обаче плановете на легендарния нападател са се провалили.

Благоевградчанинът е бил гласен за помощник-треньор в академия на местен клуб, съобщиха източници на БЛИЦ, без да назоват името на отбора. Най-вероятно става въпрос за някой от тимовете, където Бербо игра на Острова – Тотнъм, Манчестър Юнайтед или Фулъм. Той все още няма необходимата диплома, за да е старши треньор, но настоящата тапия му позволява да е помощник. Въпреки това финансовото му възнаграждение щяло да бъде повече от задоволително.

При настоящите обстоятелства пренасянето на Бербатов в Англия се отлага за неопределено време, а и не се знае дали, след като пандемията отшуми, мястото му ще остане запазено. Отделно се разбра, че на главата на Димитър се е стоварил още един проблем. Преди той откри онлайн магазин за артикули, на които грее собственото му лого. Според запознати обаче продажбите не вървят добре. „Не е така, както той искаше. Можеше и по-добре. Разбира се в случая COVID-19 не оказва влияние, защото бизнесът на Бербатов е онлайн.

Но въпреки това нещата не са на ниво“, признават от обкръжението на седемкратния победител в анкетата за най-добър футболист на България. "Бербатов доста се ядоса заради двата проблема, сякаш е получил червен картон. Имаше си едни планове, но се наложи да ги отложи. Той обаче е мъжкар", добавят близки на Димитър.

3 коментара
Коментирай
30.03.2020 15:01 | ДБ
Защо ми пускате стара снимка без перука.
30.03.2020 16:08 | Марга
И Асенчо му е третия план, взего при него, но нали си е наркоман.....
30.03.2020 18:34 | ...
Ми малко да намали цената на тениските... скъпички са, затова не вървят...
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар