Четирима с проблеми в лагера на Банско, отборът получи по-дълга почивка
25 април 2024 20:57 Mobile watches 2601 прочита Mobile comments 1 коментар

Четирима футболисти продължават да притесняват треньорския щаб на Банско след последния двубой в Югозападната Трета лига, загубен от Рилски спортист с 0:1.

Двамата контузени – Асен Либяховски и Денис Ангелов, продължават да се възстановяват, като не е сигурно дали ще бъдат готови за следващия двубой.

Опитният Йордан Лечов пък страда от вирусно заболяване, което го мъчи няколко дни.

Банско няма двубой в предстоящия уикенд, тъй като печели служебно с 3:0 срещу отказалия се от участие Чавдар (Етрополе).

Така следващият двубой на нашите момчета е от междинния кръг, който ще се играе на 1 май (сряда). Тогава посрещаме втория отбор на Хебър (Пазарджик).

В срещата няма да вземе участие Костадин Василев, който има да изтърпява още един двубой наказание заради натрупани жълти картони.

Именно с оглед по-дългата пауза без двубой треньорското ръководство на Банско даде 3 дни почивка на футболистите след мача с Рилски спортист.

1 коментар
Коментирай
26.04.2024 08:44 | Пенка
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар