ЦСКА оцени кресненеца Десподов на 4 милиона евро!
20 декември 2018 13:04 Mobile watches 8194 прочита Mobile comments 1 коментар

ЦСКА-София няма намерение да се разделя на всяка цена със звездата си Кирил Десподов. Клубът ще продаде крилото от Кресна само при много сериозна оферта. Армейците искат над 4 милиона евро за правата на 22-годишния щурмовак. За близка до тази сума през лятото бе продаден Фернандо Каранга.

Интересът към Десподов е огромен, а самият футболист призна, че вече мисли за трансфер. Ако се стигне до сделка, тя почти сигурно ще е с клуб от западноевропейско първенство, ,пише "Тема спорт", цитирани от pirinsport.com. Фланговият нападател направи много силна есен. Той записа 8 гола и 6 асистенции в елита. Има и 5 мача и 2 гола в Лига Европа това лято, като направи дебют на международната сцена.

ЦСКА-София няма да бърза с решението относно бъдещето на родения в Кресна нападател, а ще изчаква за възможно най-добрата оферта. От клуба вече имат идея как да процедират на трансферния пазар, при положение че Десподов бъде продаден за солидна сума. Негов заместник вече е набелязан.

“Не е тайна за никого, че в главата ми вече се върти трансфер в чужбина. На 22 години съм и мисля, че ми е време да изляза навън”, каза Десподов след последния мач за годината с Ботев Пд (2:1). Крилото на ЦСКА изпрати 2018-а с две асистенции. Десподов е на почивка във Виена от вчера.

1 коментар
Коментирай
20.12.2018 21:03 | Ку
Гъонсурат -4 000 000 еуро.... завършил теоретична физика .... няколко-стотин евро ..... Къде е скрита бомбата, е въпроса????
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар