Дрегери посрещат фенове на "Пирин" на входовете на стадиона, билетите - на половин цена
19 октомври 2019 10:18 Mobile watches 7336 прочита Mobile comments 13 коментара

Отборът на "Пирин" посреща днес ОФК "Поморие" днес. Мачът е с начален час 18:00 часа, а на входовете отново ще се тества за употреба за алкохол. За да няма неприятно изненадани и върнати, от клуба съветват феновете да си спестят "бирата за настроение" и предупреждават, че хора в нетрезво състояние няма да бъдат допускани до трибуните. Въпреки, че футболът и бирата вървят ръка за ръка, от ръководството предприемат строгите мерки, за да избегнат ексцесии по време на двубоя.

Цената на билетите за днешния мач ще бъдат намалени наполовина - 2лв. От клуба напомнят, че служебния паркинг на стадион "Христо Ботев" е само за автомобили на фенове, закупили ВИП карти, както и за лица, пряко ангажирани с двубоя.

Отборът на Пирин е напълно готов за домакинската си среща срещу ОФК Поморие днес. Старши треньорът Иво Тренчев ще има на разположение почти всички състезатели, като Павел Виданов отпада поради получено разтежение по време на контролата с ЦСКА-София, a Емил Петров бе сериозно контузен на мача с Нефтохимик. Други контузени състезатели няма, като единствено Руслан Иванов е с оставащ един двубой от наказанието си за общо три мача.

Г. Георгиев

13 коментара
Коментирай
19.10.2019 11:04 | Питанчо
Докога полицията в Благоевград ще има двоен аршин за домакинските и гостуващи фенове, защо сега и на миналия мач с Литекс- София за домакините има дрегер, за гостите няма? Преди 3 години за удобство на гостуващи фенове бяха затворили сектор, в който от деситилетия седи агитката на Пирин, полицаите в града не са подготвени за адекватни действия, помним как преди време бягаха като уплашени кокошки от фенове на Левски.
19.10.2019 11:09 | Дончо
Това ръководство уж няма цели, а се взеха 16 нови футболисти, половината от тях скъпоплатени чужденци, обявяват се премии от 60 000 за победа, не се махат доказани некадърници -Венко Попов, Елезов. Скоро балона ще се спука и истината за фирмата на Делян Славчев Пеевски ще лъсне, че не е тук заради футбола, а за съвсем други неща.
19.10.2019 11:11 | Китан
Поредното унижение на хората в града. И всичко идва от подставените лица на ДП- Камбитов и тетката Уорън. Да не се правят на луди. Другата седмица да ги изметем
19.10.2019 11:15 | orel
ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ КАК ЗАВЪРШИХА U-19, ЗАГУБА 8; 2, НО КАТО БИЯТ ГЪРМИТЕ, НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ ..... НЕ СЕ ПРАВИ ГОСПОЖО УОРЪН, НО ВАЖНА Е ПРЕМИЯТА НА МЪЖКИЯ ОТБОР, ТРИ ПОБЕДИ И ПОЧИВКА В ДУБАЙ, СТРАХОТНО.
19.10.2019 11:17 | Фен на Пирин
Този от долната статия В. Калайджиев, живеещ в града, подкрепя чужд отбор, семеен, ама не живее с жена си, измамник и глупак щял да оправи града, абе оправи си семейството първо, палячо.
19.10.2019 13:47 | Коле
Спрете се бе мизерници, хората и полицията подсигуряват спокойствието на нашите деца на стадиона, а вие мучите и недоволствате, че ще има ред. Само така ще се върнат нормалните фенове на Пирин, а не само пияниците и наркоманчетата, които уж били някакви от някакъв си фен клуб. Видяхме на Националния стадион какво се случи, за това полицията да си влезе в ролята и да не допуска такива изстъпления. Тук си има едни тролчета, които си пишат едно и също, ама какво ще пишете след 20 дена като не се случат вашите прогнози????? Само Пирин !!!!
19.10.2019 14:23 | Тони
Коле, Коле, за жълти стотинки и майка си ще продадеш. Ти не си пиринец, а платен драскач.
19.10.2019 15:28 | Ивайло Благов
На кой казваш мизерници. Иди гушкай тетка си Уорън!
19.10.2019 17:16 | Zz-top
Първо подложете на дрегер братя Елезови и цялата паплач около тях, но няма такъв дрегер да може да хване промилите и тогава другите, гьон-сурати
19.10.2019 19:17 | Ехо
А на този тип футболист Павел Виданов жена му работи за Бойко Борисов и затова го наредиха в Пирин за да взима едни хилядарки. Тъпотиите продължават
20.10.2019 05:02 | Сот
Абсолютно съгласен с Коле 10 олигофрена си мислят че те са Пирин и че всички требва с тех да се съобразяват и че некой им е длъжен да им дава обясненя за дрегера и за трансферите.... алоооо пичаги объркали схе рейсо пирин го е имало преди вас ше го има и след вас.... не че не сте фенове на отбора ама са ви високи и необосновани претенцийте ....и друго което прави впечатление.... вие не подкрепяте истински отбора или нешо живеете в паралелни измерения.... след всеки слаб мач вие почвате оставки на треньора оти имало черни оти имало нови в отбора а не само от интерната момчета ....много бързате юначаги.... а и погледнете силните отбори от чужбина по колко чужденци имат та в юнайтет има 2 3ма англичани в барса 2 3 испанеца един Лудогорец вижте... показват че с бг играчи НЕ СТАВА... по кротко и си пиите с кеф бирите и рачията след мачовете елементарно е ....не да прайте моабет ама у англия ама у франция тука е Бг тва е сичко е в гъза ....само Пирин
20.10.2019 10:26 | gogo
Пияниците и комплексарите вън от стадиона, така трябва, докато се научат на ред. Браво на полицията и ръководството, тези не са истински фенове, след като алкохола е по-важен от отбора на Пирин! САМО ПИРИН!
27.10.2019 15:52 | Ехолот
Ехо написа:А на този тип футболист Павел Виданов жена му работи за Бойко Борисов и затова го наредиха в Пирин за да взима едни хилядарки. Тъпотиите продължават


Павел Виданов не е женен, но щом тъпотиите продължават, дайте още тъпотии. :-)
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар