Електричката поема Вихрен (Сандански)
26 август 2018 10:42 Mobile watches 9545 прочита Mobile comments 2 коментара

Поради постигнатите лоши резултати от страна на мъжкия отбор на ФК Вихрен Сандански спонсора Коко Динев е прибягнал до смяна на досегашния старши треньор Атанас Ласков. От човек, близък до шефа на клуба, се разбра, че наистина се очаква от понеделник на кормилото на мъжкия отбор да застане Здравко Лазаров - Електричката.

Информацията се потвърди и от хора от управата на Хебър Пазарджик, където Лазаров игра до последно, след което премина в Локомотив Септември. Дори се спомена, че първоначално Коко Динев е водил разговори с Георги Мечечиев, но след отказа му се е стигнало до преговори с Лазаров, предаде Spotal.bg.Двамата са стигнали до съгласие и се очаква мъжкия отбор от понеделник да се води от Здравко Лазаров.

2 коментара
Коментирай
26.08.2018 14:53 | Фен
А некадърника Бачев кога ще уволни
26.08.2018 16:15 | ултрас бела
петрич отново доказа безспорния факт - това е един от най-футболните градове в страната . бела е в средата на класирането ; не са афиширани амбиции за влизане в б-група ; не домакинстваме на цар самуил и въпреки всичко това близо 1000 фена подкрепиха горещо отбора при победата над вихрен . масирано ултра присъствие от трите фен-организации - bad citizens ] biliana hools ] вълците . бела - преди - сега - завинаги !
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар