Етър представи бранител от Благоевград
25 юни 2019 16:55 Mobile watches 7466 прочита Mobile comments 3 коментара

Александър Дюлгеров е второто ново име в селекцията на „Етър“ за предстоящия трети пореден сезон в елита. Игралият в ЦСКА-София бранител подписа днес двегодишен договор с „виолетовите“, след като премина медицински прегледи. Той става и поредният бивш футболист на Пирин Благоевград в Етър , след Даниел Младенов и Фло Боджадж.

„Изчаквах вариант за чужбина, но в крайна сметка се стигна до идването ми в „Етър“. Играли сме доста срещу тях, винаги ми е бил от симпатичните отбори, които просто виждам, че практикуват хубав футбол. Познавам доста от момчетата, с които съм играл и в ЦСКА, и в „Пирин“. Надявам се да се сработим и да показваме добри резултати, пише pirinsport.com.

„Етър“ има верни фенове, което ме радва. В последния ми клуб „Септември“ имаше спокойствие, но пък няма ли го адреналинa, който създават феновете, просто не е същото. За мен е много радостно, че „Етър“ има страхотни фенове, които се надявам да ги радваме" -коментира бранителят от Благоевград..

3 коментара
Коментирай
25.06.2019 23:44 | Горкият
Този не е играл в цска.
26.06.2019 05:08 | ...
Дюлгеров, един съвет.
Стига си давал интервюта при Гала, смешни сте с твойта.
Ако има любов, тя не е за хората, то не беше 1, 2, 3 утре пак върви анонс в на кафе. Аз лично Гала не я гледам но стига си падал стремливо надолу!!!! Кариерата ти вместо нагоре и чужбина ти в Септември, Етър сега. Пожелавам ти професионални успехи, а за чужбина трябва трябва много работа на терена не при Гала!!!!
26.06.2019 08:35 | благоевградчанин
Иска му се да е сред хайлайфа... има такива хора, да се показват и вместо да си гледа кариерата, се чуди как да се шматка след неговата, малко като Ваня Джеферович тоя...
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар