Феновете са категорични, хаджидимовката Евдокия Попадинова №1
17 август 2019 10:38 Mobile watches 7833 прочита Mobile comments 0 коментара

Родената в Хаджидимово Евдокия Попадинова спечели поредната награда, като този път тя получи признанието и на феновете на женския футбол. Евето бе избрана за №1 във вота на привържениците на тази игра, след като бе номинирана от университета във Флодира. Четири момичета бяха номинирани от университета Флорида Гълф Коуст, а две от тях получиха най- много гласове. Евдокия Попадинова бе определена за Играч на годината на предсезонната подготовка.

В първия си сезон с екипа на Ийгълс Попадинова изскочи на сцената, като един от най-добрите офанзивни играчи на ASUN конференцията, спечелвайки единодушна място в Първия отбор за всички конференции. Освен, че беше обявена за играч на годината в предсезонната подготовка, тя спечели и титлата от ASF Fan Vote.

Миналият сезон тя отбеляза 14 попадения, като добави и 7 асистенции. Трикратна победителка в класацията Футболист на годината в България е в списъка за гледане на MAC Hermann Trophy 2019, най-престижната индивидуална годишна награда в колежа по футбол.

Марти Иванов

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар