Футболни емоции и изненади в Sport Cafe
22 юни 2018 22:40 Mobile watches 22267 прочита Mobile comments 0 коментара

В разгара на Световното първенство по футбол свободните места в заведенията стават все по-малко, а добрите в отношение на излъчването на живо на най-интересното от Мондиал 2018 работят само с предварителна резервация.

Едни от тях без съмнение са Sport Cafe, които отскоро се разраснаха и откриха своя нов спортен бар в Симитли, който се присъедини към съществуващия от две години бар в Благоевград. От създаването си, веригата спортни заведения е официален партньор на най-популярната компания за спортни залози в страната efbet.

Специален промо код 9623 в двете заведения носи чудесен Бонус в размер на 110 лв., от който могат да се възползват всички любители на спортните залози на www.efbet.com след регистрация на сайта и които могат да направят своя депозит в един от нашите обекти.

Без значение кой е фаворитът ви на това Световно първенство, атмосферата в двата спортни бара и обслужването ще ви потопят изцяло в изживяването, на което всички можем да се насладим и което чакаме на всеки 4 години!

Двата бара ще отркиете в:
гр. Благоевград, ж.к. Еленово - 2, ул. Орион 1
гр. Симитли, ул. Георги Димитров комплекс "Ивас"

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар