Гимнастиците на Пирин 2011 Благоевград с четири титли от държавното първенство
09 юли 2019 10:50 Mobile watches 5866 прочита Mobile comments 3 коментара

В София се проведе Държавно лично отборно първенство по спортна гимнастика за всички възрасти момчета младша възраст. Пред погледа на легендата в родната гимнастика Йордан Йовчев гимнастиците на Пирин 2011 Благоевград заслужиха четири златни отличия и още няколко сребърни и бронзови медала.

Шампион на България при момчета старша възраст стана Наско Миков. Той е първи в многобоя, първи на висилка, втори на успоредка и халки, трети на прескок, седми на земна гимнастика и осми на кон с гривни.

При мъжете най-добрият гимнастик в България в момента Димитър Димитров е със златен медал на земна гимнастика. Митко игра с контузия, но се представи страхотно и остана на четвърто място на прескок. Той не игра на всички уреди и остана извън класирането в многобоя. Също при мъжете Мартин Мишев е шампион на халки, а освен това остана трети на кон с гривни, успоредка и в многобоя.

Гергана Маркова при момичетата младша възраст е трета на земна гимнастика и четвърта на смесена успоредка. Силно се представиха и останалите състезатели на клуба, Никола Вретенаров, Петър Стойчев, Венци Станчев, Михаил Нотев, Александра Янева и Росита Стоицова.

3 коментара
Коментирай
09.07.2019 14:51 | Киро
В Благоевград има и друг клуб.
09.07.2019 14:53 | ТРАЯН
Ехоу, клуб "Любчо Солачки" също има държавен шампион и медалисти!!!
09.07.2019 15:04 | до траян
болите фара
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар