Григор Григоров с атрактивни демонстрации на пътя за село Годлево
25 октомври 2018 11:03 Mobile watches 5103 прочита Mobile comments 0 коментара

Най-известният рали състезател Григор Григоров избра пътя до село Годлево за провеждане на обучение за безопасно управление на автомобил в нормални и екстремни ситуации. С цел професионалната подготовка на модула бе необходим предварителен тест на трасето от Григор Григоров и екипа на „Grigorov Driving Team” със състезателния автомобил. Навигатор на младият рали състезател беше Янаки Янакиев.

Кметът на село Годлево – Величка Алуминова лично присъства на теста на трасето. Тренировката успя да събере много почитатели на високите скорости, които подкрепяха Григоров на безопасно разстояние.

На 11 ноември /неделя/ обучението ще бъде проведено за ръководния състав на А1, Samsung и SAP. Общият брой на участниците ще бъде 15. Основният модул на това обучение е Rally Driving Experience, планиран от 09:00 до 13:00 часа – Григор Григоров ще демонстрира пилотските си умения със своя състезателен автомобил Peugeot 208 R2, като всеки един от участниците ще има уникалната възможност да бъде негов навигатор по време на теста.

С. Петров

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар