Испански топ мениджър си хареса халф от Петрич
07 май 2019 10:54 Mobile watches 10864 прочита Mobile comments 1 коментар

Испански агент е харесал изявите на халфа на ЦСКА-София Кристиян Малинов. Мениджърът е проследил от трибуните двубоя с Черно море на "Тича", завършил 3:1 за червените.Именно халфът от Петрич е грабнал окото, а от варненци се е понравил крилото Мартин Минчев, който е в плановете за лятна селекция на ЦСКА-София.

Въпросният агент има австралийски корени, като работи основно за английски клубове. Той има добри контакти и с популярен български мениджър, както и с испанските Хетафе и Алавес.В момента Хетафе прави невероятен сезон, като се движи 4-и в Ла Лига и е на крачка от историческо участие в групите на Шампионската лига, ако запази позицията си. Алавес също прави добър сезон, като в момента заема 10-о място в елита.

Преди време Малинов беше в полезрението на Аустрия Виена, но тогава не се стигна до трансфер. 25-годишният халф неведнъж е признавал, че вече мисли за трансфер в чужбина, но досега не е имало достатъчно добра оферта за него, пише pirinsport.com. Кристиян е част от ЦСКА вече 3 сезона, в които натрупа 75 мача и 4 гола в елита.

1 коментар
Коментирай
12.05.2019 09:28 | Petrich
За Беласица става тоя игра4
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар