Кирил Десподов и Ради Кирилов наградиха децата на Септември (Симитли)
29 декември 2022 12:26 Mobile watches 5320 прочита Mobile comments 1 коментар

Септември (Симитли) е шампион в коледния детски турнир „Симитли 2022“. Малките шампиони се изправиха на финала срещу отбора на „Спорт Вилаж“ – Сандански. В редовното време на финалният мач резултатът бе 0:0. Наложи се дузпи за да се отличи шампиона в турнира и футболистите на Септември (Симитли) показаха, че притежават и тези качества и успяха да нанесат 4 попадения на отбора на "Спорт Вилаж" и мачът завърши с резултат 4:2.

През всички дни на турнира, малките футболисти показа отлични качества и умения, добра тактика и спортен дух. Добра беше играта на всички участници в турнира.

Без никакви колебания можем да кажем, че отборът на Септември (Симитли) стоеше много добре на терена и успя да спечели първото място.

Треньорите на малките шампиони Антон Бачев и Методи Илиев са изключително доволни от играта на момчетата. „Те показа на терена точно това на което ги учим, да изнасят топката с игра. Представиха се отлично, показаха своите добри качества, което доведе и до крайния резултат – победа в турнира“. С тези думи треньорите изказаха своето задоволство от цялостната игра на момчетата.

Специални гости на награждаването бяха Кирил Десподов и Радослав Кирилов, които допринесоха за голяма емоция на всички деца.

Награждаването премина през няколко етапа – индивидуални и отборни.

В отборните награди Кирил Десподов, лично връчи голямата наградата на  финалистите в турнира Септември (Симитли).

Звездата на община Симитли, Радослав Кирилов награди отборът на „Спорт Вилаж“ - Сандански, които взеха второто място в спортното състезание.

Третото място бе за отборът на „Беласица“ – Петрич, които получиха своята награда от Старши треньорът на Септември (Симитли) Стефан Гошев.

Радослав Бачев, дългогодишен футболист от Симитли, награди отборът на „Вихрен“ - Сандански, които грабнаха четвъртото място в турнира.

В индивидуалните награди се отличиха няколко от състезателите, които показа отлични футболни умения.

Кирил Десподов, поздрави и връчи награда на гол майстора в тазгодишния турнир. Тя бе отличена за Андрей Киневирски от Гоце Делчев.

Старши треньорът на Септември (Симитли) - Стефан Гошев, връчи наградата за най-добър защитник на Георги Драмов от „Спорт Вилаж“ – Сандански.

Родослав Кирилов награди местното момче от Симитли - Велислав Йорданов за най-полезен играч в турнира.

Организаторът от Септември (Симитли) – Пламен Скендерски награди Габриел Йовчев за най-добрия вратар в турнира.

За всички деца от наградените отбори, получиха медали от кметът на община Симитли Апостол Апостолов. Той лично поздрави малките финалисти и им пожела „Да бъдат здрави и да показват все повече спортни умения“.

Припомняме, че търнирът „Симитли 2022“, се провежда за шеста поредна година в Симитли. Всяка изминала година интересът за състезанието е все по-голям от футболните формации.Отново се включиха участници от цялата област, но и не само. Сили в тази годишното издание премериха децата, родени през 2013 година.

Коледният детски турнир по футбол се провежда под патронажа на община Симитли и на кметът Апостол Апостолов, който е бивш футболист и футболен съдия.

Желанието на кметът на общината, както и на организаторите от футболен клуб „Септември“ Симитли вече е осъществена и можем да твърдим, че турнирът всяка година набира все повече желаещи за участие и се превръща в международна надпревара!

В изданието се включиха и следните отбори, които се класираха на следните позиции. Ето и крайното класиране:

  1. Септември (Симитли)
  2. Спорт Вилаж (Сандански)
  3. Беласица (Петрич)
  4. Вихрен (Сандански)
  5. Пирин (Гоце Делчев)
  6. Банско
  7. Хлапетата
  8.  Кюстендил
  9. Разлог

10.Кюстендил - 2

1 коментар
Коментирай
02.01.2023 21:57 | Ескобар
Как не отидех там да му счупя главата на тая турска подлога Десподов
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар