Клуб по таекуон-до Чо Елит стана на 10 г., основателят Слави Рачев долетя от Ню Йорк за юбилея
23 август 2018 09:04 Mobile watches 4305 прочита Mobile comments 0 коментара

Разложкият клуб по Таекуон-до WTF Чо Елит отпразнува 10-я си рожден ден по шампионски. През изпит за черни колани, демонстрация на таекуондистите до тържество с торта, и всичко това в дома на този спорт в Разлог- залата за тренировки в центъра на града. За празника от Ню Йорк долетя основателя на клуба Слави Рачев, който проведе и изпита за черен колан.

Пред него и треньорката в клуба Асения Пулина умения демонстрираха 14-годишната Елена Бицина и 11-годишния Петър Коцаков. Конкурсът за най- добра рисунка на тема Чо Елит на 10 години спечели Владимира Елчинова, а ръководството на клуба награди с плакети първата европейска шамионка на клуба Спасиана Григорова и майката на Слави, Мария Рачева, за това че ръководи успешно клубните дела, при отсъствието на сина си.

През годините Чо Елит се утвърди, като водещ клуб у нас при подрастващите. Десетки златни отличия от Европейски и държавни първенства, както и титли от международни турнири красят витрината на клуба.

България и в частност Разлог обаче се оказаха тесни за човека с голям кръгозор Слави Рачев. От няколко месеца майсторът на олимпийското таекуон-до откри собствена зала в Ню Йорк за клуб Чо Елит- Америка, където води тренировки на двайсетина любители на този спорт. Съвсем скоро за него и възпитаниците му предстои и първото изпитание, а именно участие на силен турнир.

Марти Иванов

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар