Кресненската звезда Десподов пред Евроспорт: Ще се върнем на върха!
17 януари 2019 13:59 Mobile watches 8558 прочита Mobile comments 3 коментара

Следващата седмица по „Евроспорт“ ще бъде излъчено магазинното предаване FIFA Football. Голяма част от него е посветено на ЦСКА-София – „най-големият и титулуван клуб в България, който продължава възраждането си и се е запътил към върха“, се казва в началото.

Звездата на червените Кирил Десподов, който стана футболист №1 на България за 2018 година, дава специално интервю, в което посочва, че армейците отново трябва да станат добре разпознаваем тим на континенталната сцена, пише Pirinsport.com.

„ЦСКА има невероятен дух, притежава манталитет на победител, бори се за всичко. На моменти не е никак лесно, но ние се опитваме да останем позитивни, да тренираме здраво, да даваме най-доброто от себе си на терена, за да постигнем целите, които клубът си е поставил. Отговорността е голяма, защото играя за най-великия отбор в България. Доста е трудно, но за мен винаги е било удоволствие да нося червената фланелка и да се раздавам. В миналото тимът е побеждавал грандове. Трябва да се докажем пак на европейската сцена – работим здраво, за да го направим. Вярвам, че в близко бъдеще ще го постигнем. Ще върнем ЦСКА на върха“, казва роденият в Кресна нападател.

 

3 коментара
Коментирай
17.01.2019 18:37 | Илия Димитров
Напред Кире-шампиони още 2019 дай Боже
17.01.2019 20:15 | космонавта
Няма да стане!!!
18.01.2019 10:22 | Митю Пищова с питона
На този тъпоъгълник нали му забраниха да каканиже по газетите?!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар