Мартин Камбуров си намери нов отбор – InBet
28 април 2022 12:29 Mobile watches 6930 прочита Mobile comments 0 коментара

Легендарният български нападател Мартин Камбуров може да се е отказал от футбола в началото на тази календарна година, но не стоя дълго време без отбор. Той е част от голямото семейство на стъпващия в онлайн спортните залози букмейкър InBet

Вечният голмайстор в елита на България е рекламното лице на компанията, която след дълги години в сферата на спортните зали и казина, разпростиращи се в няколко града в страната, вече реши да влезе уверено и в онлайн пространството с новия си сайт, мобилна апликация и отлични коефициенти и бонуси. 

Мартин Камбуров е първото голямо рекламно лице на InBet в България, като вече няколко седмици всички жители на София могат да видят стотиците рекламни банери из столицата, но със сигурност и други добре познати лица от света на спорта у нас ще станат част от „посланиците“ нa ИнБет у нас, тъй като букмейкърът е решен да се издигне много бързо до лидерска позиция в спортните онлайн залози у нас. 

Още с първите си дни онлайн InBet България ще предостави на новите си клиенти невероятно предложение – стартов бонус до 500 лева и то без нужен депозит в сметката. Тази оферта ще бъде валидна само за първите 72 часа от официалното пускане на сайта, така че не се колебайте, а се присъедините към Мартин Камбуров в семейството на Инбет, за да достигнете до страхотните печалби. Букмейкърът е приготвил и предложения като начален бонус казино до 1500 лева и 150 безплатни игри, начален бонус спорт до 200 лева, уикенд презареждане до 500 лева и още много много изненади.
 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар