Наставникът на Пирин Уорън Фийни: Уверени сме в нашите възможности
21 септември 2020 00:04 Mobile watches 6664 прочита Mobile comments 3 коментара

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели пред www.fcpirin.com мнението си за предстоящото гостуване на Локомотив (Горна Оряховица).

„Мисля, че ще бъде много труден мач. Смятам, че мястото им в класирането не отговаря на истинските възможности на отбора им. Имат добри играчи, гледахме ги няколко пъти. Впечатлен съм от техните играчи – ще бъде трудно. Но ние сме уверени в нашите възможности. Джордж Оукли продължава своето лечение и е извън групата, но Иван Тасев тренира нормално след операцията от херния и това е наистина добра новина за нас. Всички останали с изключение на двамата, които са в карантина са на линия. Спас Георгиев се завръща след наказание, така че е на разположение. Ще решаваме допълнително дали ще започне като титуляр или не.

Искаме да покажем силно представяне, но и да вземем резултат от него. Защото от началото на сезона имаше мачове, в които играхме добре, но не успяхме да вземем нужния ни резултат. Уверени сме в нашите възможности – имаме добри играчи“, каза Уорън Фийни.

3 коментара
Коментирай
21.09.2020 09:53 | Кибико
Ако до един два мача не се забележи подем в отбора, тренера да си хваща пътя преди да стане късно.
21.09.2020 11:24 | 123
То ако не бият този мач вече става късно...
21.09.2020 15:10 | Tz
Ние не вярваме в твойте възможности! Имаме добри футболисти, но ръководителите и треньорите са под нивото на футболистите, това е истината!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар