Никол Кленовска е шампион на Зимното държавно първенство по биатлон в Банско
15 март 2024 14:21 Mobile watches 2692 прочита Mobile comments 1 коментар

Банско беше домакин на Зимното държавно първенство по биатлон за юноши и девойки, което се проведе от 12 до 14 март 2024 г. на Бъндеришка поляна. Българска федерация биатлон повери домакинството на Банско, въпреки че предвиденото по програма място беше в м.Белмекен, Рила. Организаторите на състезанията осигуриха възможно най-добрите условия за биатлонистите.

Сред претендентите за шампионската титла бяха момичетата на клуба домакин - „Банско 2019“. Талантливата Никол Кленовска зае второ място в спринтовата дисциплина, а в индивидуалния старт беше непобедима и оглави класирането като държавен шампион при девойките младша възраст. Сандра Воденичарова също показа висока класа и се нареди на четвърто място в спринта. Въпреки трудностите, свързани със стрелбата в индивидуалния старт, Сандра успя да завърши на шесто място.

Всички участници се справиха отлично с усложнените условия, а Банско получи висока оценка за организацията и провеждането на първенството.

1 коментар
Коментирай
16.03.2024 13:40 | Петко
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар