Нулев интерес към международна баскетболна среща в Благоевград
26 юли 2018 15:25 Mobile watches 6563 прочита Mobile comments 0 коментара

Пред не повече от 50-сет зрители премина приятелската среща по баскетбол между отборите на България и Португалия играна в зала Скаптопара в Благоевград. Половината от зрителите бяха роднини и приятели на момчетата от националната гарнитура на страната до 18 години. Това бе последната проверка на родните национали преди заминаването им за Македония, където ще участват на Европейското първенство в Дивизия В.

Баскетболистите на Мануел Марков се наложиха над отбора на Португалия с резултат 68:63. Така в 11-те си приятелски срещи преди първенството тимът ни е с осем победи и три поражения. Нашите поведоха още в началото на мача и поддържаха минимална преднина през цялото време, а на почивката се оттеглиха при аванс 30-24.

Цветомир Чернокожев записа дабъл- дабъл с 19 точки и 13 борби, а по 11 точки реализираха Александър Матушев и Костадин Лазаров. Ръководството на федерацията изрази задоволство от условията, които им предложи Благоевград за последната част от подготовката на тима, преди шампионата в Скопие. Българите са в група Д с тимовете на Дания, Словакия, Албания, Швеция и Словения.

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар