Пилоти от четири държави ще участват на рали Планинско Осогово в Кюстендил
20.08.2018 09:56 Mobile watches 2751 прочита Mobile comments 0 коментара

Традиционното автомобилно състезание "Планинско Осогово" гр. Кюстендил, ще се проведе на 25-26 август 2018 г. Мероприятието е VI-ти кръг от Българският автомобилен шампионат по Планинско изкачване. За пета поредна година организатор е Автомобилен спортен клуб ДИАМО, Българска федерация по автомобилен спорт със съдействието на Община Кюстендил и партньори.

В програмата ще присъства дрифт шоу, много адреналин и страхотни емоции. Прекрасното технично 5 километрово трасе предизвиква интерес на най-добрите пилоти на България. В офиса на организатора има запитвания на отбори от държавите Турция, Гърция и Македония. Старта е в с. Богослов, а финала в местност Студен Кладенец, пътната настилка е асфалт. Трасето е с конфигурация от 36 завоя, от които 19 леви и 17 десни.

"В очакване сме на много участници, не само от България. Трасето е уникално с предпоставка за развитие на едно силно международно състезание. Целият ми екип е подготвен да организираме професионално събитие на високо ниво. Сигурността на публика и пилоти за нас ще бъде на приоритетно място и ще се погрижим на 100 процента за обезопасяване на трасето" - Георги Стоянов рейс директор на мероприятието и председател на СК ДИАМО.

Марти Иванов

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката