Пирин с нов треньор и три попълнения
21 юни 2019 09:32 Mobile watches 8617 прочита Mobile comments 3 коментара

Начело на ОФК Пирин ЕООД Благоевград застава Иво Тренчев. В щаба му остава помощникът Станислав Бачев. До края на следващата седмица се очаква да бъде привлечен и кондиционен треньор, както и треньор на вратарите.

Тренчев парафира договор с управителя Венко Попов. Тази сутрин той бе официално представен на футболистите от г-жа Ива Уорън. Вчера към отбора се присъедини още едно обратно долетяло орле.

С пиринци подписа вратарят Веселин Ганев, който прекрати взаимоотношенията си с Арда Кърждали. Договор подписа още Руслан Иванов, а Ивайло Михайлов получи първи професионален контракт за три години. Той е един от младите състезатели, на които пиринци ще разчитат много през следващите сезони.

С Пирин преподписа и Димитър Благов, а през следващата седмица това ще стори и Влади Златинов, чийто стар договор не е изтекъл все още.

Марти Иванов

3 коментара
Коментирай
21.06.2019 12:58 | ...
Къде сте тръгнали с хова треньорчееер.
Този и за Беласица не става, опита но бързо го разкриха. Но кой луд ще стане треньор на Пирин???!!!???? С това ръководство 3-ти ешалон ги зове.
21.06.2019 14:20 | Никола
Арабските шейхове изсипаха 5, 6 милиона Евро, докараха световен специалист и играчи от Милан, Барса и Челси.... Ех да беше истина, а тя е следната - българска фирма близка до властимащите от герб и дпс дава смешни пари, прави PR на кмета, а след изборите ще загуби интерес към спонсориране и сътрудничество с ОФК Пирин.
22.06.2019 00:14 | Никола
Кмета, кучката и Венко Попов убиват любовта на хиляди джумалии- Пирин
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар