Пирин с обрат срещу Поморие
20 октомври 2019 10:15 Mobile watches 10707 прочита Mobile comments 29 коментара

Отборът на Пирин записа успех 3:1 срещу гостите от Поморие, след като направи пълен обрат. Орлетата трябваше да наваксват пасив от един гол, след като бяха наказани от Законов в 24- та минута на мача от поредния 12 кръг на първенството във Втора лига.

Само три минути по-късно Александър Бастунов изравни, а почивката дойде при равенство 1:1. През втората част домакините наложиха превес и реализираха два гола. Първо Иван Вълчанов покачи на 2:1 в 53- та минута, а крайното 3:1 фиксира Конър Хендерсън в 66-та минута.

Във временното класиране Пирин е на девето място с актив от 16 точки, а в следващия кръг на 24 октомври орлетата гостуват на Несебър.

29 коментара
Коментирай
20.10.2019 10:30 | mina
Браво на Пирин, само така напред и на горе! Само Пирин! Мачкайййй!!!
Славчо оправи си статията, Несебър са във В група, смешник!
20.10.2019 10:59 | Шаляфо
Славчо е некадърен като Венко и Елезов, сигурно и според тях Пирин ще играе с.... Несебър.
20.10.2019 11:00 | Quick
Вън от Пирин, комсомолеца Попов, Елезовци, новото ръководство докато не ги изгони с нищо не показва че е такова, хората спряха да идват на стадиона заради такива индивиди
20.10.2019 11:41 | Чичо Данчо
С такъв голям бюджет, с 16 нови и 6-7 скъпоплатени чужденци смешно е отбора да е в долната половина на Б група и да отпадне от аматьори от В група за купата, но с тези ръководители толкова...
20.10.2019 13:34 | ....
Оставаше да паднат от Поморие които са предпоследни във Втора лига. Смешници Пирин!!! В ръководството, включително и спортното няма 1, който да разбира от футбол!!!! Никога няма да влезем в Първа лига с тези некадърници, с колограми чужденци никой не е успял!!!
20.10.2019 14:32 | Пирин
Струма напишете и за тъпотията с дрегерите и как предишния мач са били връщани хора, които са пили по 1-2 бири.
20.10.2019 19:44 | ...
Призовавам момчетата от агитката, да се завърнат на стадиона . Със бойкот нещата не се оправят . Проблема не е в алкохола а просто протежетата на Пеевски не ви желаят на митичния .Според закона не можеш да посетиш спортно събитие, ако си в нетрезво състояние .В закона пише че човек в нетрезво състояние е този с повече от 0, 5 промила . Ако дрегерът покаже по - малко от 0. 5 промила и не ви допуснат в стадиона, това е дискриминация и имате право да подадете жалба в комисията за защита от дистанция . На следващия мач аз демонстративно ще изпия една бира пред входа и ако не ме допуснат на спортното събитие, ще си търся правата според закона
20.10.2019 20:05 | градски
2, 3, 4 и 5-ия коментар са от един и същи комплексиран човечец. Яд ли те е че Пирин бие, бе олигофрен. Яд те е ! Ега тая твоя селска злоба те изяде отвътре, червей гнусен. Тепърва Пирин ще бие и ще върви нагоре. Клубът и верните му фенове ги чака светло бъдеще, така че свиквай с злобата и завистта, хейтъре.

Само Пирин !
20.10.2019 20:52 | Орлин махала
До градски (който всъщност е неградски, просто е на държавна хранилка, дошъл от село, живеещ в панелка) - когато хората не са заслепени, виждат реално нещата и изказват мнение, това не е злоба, а самата истина. За вас калинките знаем, че всичко в града и в Пирин ви харесва, защото така ви е казал гуруто ви от село Падеш, но ние тук знаем какъв хубав град, какъв силен отбор имахме, как на стадиона имаше по 15-20 000 човека.
20.10.2019 20:54 | Реалност
Градския, кое не е истина, че отбора е 9 ти от 17 отбора, че не е загубил от строители и пазачи за купата, или
че ръководителите са некадърни????
20.10.2019 22:09 | Пирин
Пирин ми е в кръвта, ще кажа само едно, набираме скорост, чужденците са класа над другите момчета, с едно две изключение но със закъсняла подготовка! Мисля че с две три нови момчета, и със зимна подготовка Пирин ще мачка наред.
21.10.2019 05:41 | Сот
Оти ми триете коментари бе къртачи.. аааа да щото ги бех нарекъл бънч оф ланкърс мрънкащите тооооп фенове бойкооот оставкаааа оти купувате играчииии ние не искамееее ние решавамееее иеееее ..нищо друго освен истината не съм писал ....нема как ората да дават пари за отборо и 15 посерковци да искат некой да се съоцбразява с тех.... оти видиш ли те искали да пият преди мачо и оти у англия продавали бира.... баце ама у англия е друго там има футбол от преди 100г. и е развит бизнес... та дори продажбата на бира.... 10 000 човека да смукнат по една на цена от 5 6 паунда сметайте колко е ...а тука шо 27 бири по 2. 50 нема и за нафта до рилци... и пичаги никой не е длъжен да се съобразява с вас има още 2000 души на стадиона не сте вие най важните.... подкрепяйте отборо и не се правете на ощипани невести... да ок не искаме венко ама я.... у сесека същи проблем си имат със ст ст мрънкар чорбарите ама гришата плаща и си го държи ....Само Пирин и ...
21.10.2019 18:47 | КИРЕ МУСТАКО .
Сот ли си, поп ли си -ПТЖ
21.10.2019 23:24 | Сот
За това не ви искат на стадиона мустаче не е*ало, жена не докосвало.... знам че не го е писал кире тва но нема да се занимава с писаници през тва му е .....ама е заради птж и всекакви прибързани обиди и искани оставки и за невъзможноста да сте културни и да водите нормални диалози не ви ще не тетка ви ива както я наричате ни никой..... и да попитам кво са ви виновни елезов и ива и хората работещи в клуба.... та те дават мило и драго пирин да върви вие с ваште плитки мозъци си перете едно и също тоя е протеое на неделчо тоя и на ония тоя и калинка от общината тоя е еди къв си а то вие сте от кол и въже па и сте с големи претенции и пак ви казвам тъпака винаги тръгва агресивно на истината която не ще да приеме и не му изнася.... елементарно уотсън
22.10.2019 10:26 | miron
Пак продължавате с простотиите си, Пирин ще върви напред на пук на много завистници!!! Пияници и комплексирани хора не трябват по трибуните, защото вредят на отбора. Браво на всички в Пирин, голямо браво на Ива Уорън!!! Продължавайте в същия дух ! Работете ! Мишкарите се скрийте някъде и не излизайте от дупките си ! САМО ПИРИН !!!
22.10.2019 11:25 | Бай Ставри
Сот, от теб по голям малоумни във форума няма. Как какво са виновни Елвзови, Венко, та те (заедно с кмета и кучката) написаха най срамните страници в историята на Пирин, а сегашната тетка с такъв бюджет пада от Нова Загора, върти равни с грандове като село Ерден с население 516 жители, Гълъбово. Те може да имат желание отбора да върви в правилна посока, но нямат уменията да ръководят, след като са се провалили сами трябва да имат доблест та да си тръгнат.
23.10.2019 05:55 | Сот
Бате ти си олигофрен с изкривена представа за реалноста.... кажи защо са най срамните години хайде аргументираи се.... пичага нема шо да се заблуждаваме пирин е средняшки провинциален отбор (любимият ни) без особени успехи но със прословут пирински дух и навремето работещо продуктивна школа.... идват по добри дни за отбора тва е шибайте се с ваште претенциики и тва е ....ако не горе на гаражо и бойкоти в интернет и те така ае сос здраве
23.10.2019 09:33 | гоце
Има много разбираши от футбол специалисти тук, какви срамни страници, Пирин не беше побеждавал Левски от 1993г, а в последните две-три години ги бихме два пъти, Черно море никога не е бил побеждаван във Варна и там отбора победи, има още такива примери, но помочковците тук си пишат заучени фрази, че този бил виновен, онзи бил виновен, като че ли Пирин е ставал шампион 10 пъти! Браво на всички в Пирин, с много труд ще се получат нещата! Дерзайте и не обръщайте внимание на хейтърите! САМО ПИРИН!
23.10.2019 10:57 | Бай Ставри
До горните двама, който всъщност е един заблуден индивид, представящ се за фвн на Пирин. Най срамната страница в история беше миналата и по миналата година, когато Пирин за първи път в 97 ГОДИШНАТА СИ ИСТОРИЯ беше пред изпадане от Б група (бил е изхвърлян във В група, не поради спортно-технически причини), футболисти, треньори и служители не взима ха по 4-5 месеца заплати, клуба имаше (все още има, защото са РАЗСРОЧЕНИ) няколко стотин хиляди лева дългове към БФС, НАП, бивши футболисти, тогава не бяха ли ръководители Венко Попов, Елезов, кмета, кучката? Ходи ти някъде да бачкаш 5 месеца без пари. Истината не ви изнася тролчета.
23.10.2019 17:36 | никола
Бай Ставри, мислиш, че си много си запознат с кухнята на отбора, но информатора ти е фалшив и нищо не знае. Иска ти се да си в нещата, ноооо ядец! Гледай си мизерния животец и си трай! Късмет на Пирин пожелавам! А тролчетата престанете само едни и същи лъжи си повтаряте !!!!!
23.10.2019 23:20 | Мартин Б.
Трол си ти, а написаното от бай Ставри е самата истина. Ти ще си още малко на хранилката.
23.10.2019 23:24 | Бай Ставри
Кое е фалшивото, че Пирин напролет беше пред изпадане от Б група или, че Венко, Елезов, кмета и кучката докараха Пирин до просешка тояга, че на футболисти и служители не се плащаше с месеци, че Пирин има дългове?
24.10.2019 06:08 | Сот
Абе ти не си добре бе ....при калъмбов беше глад и мизерия изхвърляхне припознаваня.... при чомбевци разни в тея години се продаваха играчи за топки и ръкавици не че са трансферната политика ни е много добра но сме имали и по кофти години от споменатите от теб и кви хранилки ви гонят бе момчета кве 5лв вие в час ли сте.... да ок за кучката, венко и кмето съгласен не ни требват в отбора (макар цел град да не искаше да се дават свежи пари на отбора.... и че кмета си направи тъпа политическа четка видиш ли колко е убав.... ама ние не сме в гъз праени) ама и тва ше стане ....ама да си доем на думата вие си мислите че като сте ходили на 50мача и край всички требва с вас и вашето не обективно мнение да се съобразява ...нали ви гледам и по феисо кажат се 3 мнения и вие почвате агресивно и първично да отговаряте а сте ....ае да не се обиждаме ама не става така... и в грешка сте.... подкрепяте отбора нема лошо но немате право да поставяте условия и то необосновани.
24.10.2019 08:20 | Ветеран
Това, че Калъмбов, Чомбе, Пирин сс, Наков са видни гробокопачи на Пирин не оневинява същите гробокопачи като Елезови, кмета, кучката, Венко. Сега не е много по различно, куха фирма на Пеевски помага на кмета да си изчисти името, а бедната женичка назначена там, не знае къде се намира.
24.10.2019 09:42 | антон
Помияри сте си и такива ще си останете, мрънкачи и разбирачи ! Пирин нямаше да го има въобще, ако не беше кмета бе малоумници! От къде пари за издръжка? Терените са перфектни, в жялата си история на отбора не е имало такива прекрасни терени, за това не говорите или сте някои, които искате да сте на " ХРАНИЛКАТА", ама не сте и постоянно пишете лъжи и глупости!!!! САМО ПИРИН!!!!
24.10.2019 09:44 | Емил
Тони, до колко си на работа в общината?
24.10.2019 15:49 | Сот
Абе много се впускате в конспирации бе бате.... фирма на Пеевски помага на кмето.... па не ми се връзва от къв зор да му помага дреме му на малката пишка на дебелия грозник за неделчо.... па и след като цел град го вижда що за стока е камбитис нема как да се докаже вече в др. светлина ако ще и с каруца от софия да идва на работа ....не че народо нема шизофренни наклонности.... ама пак по същество виж къде ти е невниманието и проблема бе пич ...не се радваш че нещо се прави и то със замах ти търсиш па интригата па си правите некви ваши небивали разсъждения (може да се дадат 10 % шанс тая фирма. да има нешо с дебелия ама ич не ми се верва) гледайте отбора какво се случва там след всеки мач почват да играят все по добре момчетата дано надграждат и за напред ....дреме ми на чепо за пеевски за кмето за кметицата и т. н искам пиринката да движи напред и тва е...
24.10.2019 17:36 | Бай Ставри
Камбитов отдавна е партия с шиши, още от влизането на лафка в Благоевград (един от първите градове в страната), която бе и спонсор на общинския Пирин, покрай саниране други Евро-проекти кмета отново се е отчитал на шиши. Фирма Емирейтс (в която единия собственик е адвокат на Пеевски) за 2017 та година е отчела загуба от 119 000 лева, за 2018 та има печалба 40 000, това прилича ли на фирма, която ще дава милиони за футбол без да има други намерения? Вече тази фирма чрез Пирин купи хотела на Горчев вРила, взе без наем синята къща в центъра (уж там да се хранят футболистите), тепърва през клуба ще се купуват имоти, ще се перат парички. Когато не си запознат чети и слушай по знаещите от теб.
24.10.2019 20:58 | Сот
Ма то тоя имот в рила си е за продан отдавна синята къща както спомена да без наем е но това не е нещо толкова горямо напротив по хубаво е там да се хранят футболистите и да е нещо и като кафе за феновете и да има срещи някъкви..... отколкото де седи така топ имот без да се полцва... той се е на общината.... и друго те и лукойл са 0 на 0 ама всички знаем че са на зверска бечалба това кой колко е декларирал и т. н в бг си е нищо.... всеки крие приходи и т. н ...и др. Той пеевския е презвел държавата така че ок меже и да има нещо гнило в цялата приказка но ти и аз сме далеч от тея неща тва че си чул нещо за некой некъде не го прави истина .....дано не се окажеш прав и нещата в отборя да вървят... ето днес нова сладка победа.... простолюдието на това се радваме нали знаеш хляб и зрелища... нии с наще писаници нема да оправим държавата нито спорта така че САМО ПИРИН И уй я шиши и компания.... те трецва да бъдат изритани със сила от народа това е повече от ясно но... уживим увидим
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар