Пострадалият защитник на "Пирин" Хр. Хубчев от болничното легло: Срам ме е от тези уж левскари
21 февруари 2023 10:55 Mobile watches 8008 прочита Mobile comments 4 коментара

Защитникът на Пирин Христофор Хубчев, който в неделя пострада в сблъсък в последната минута на мача на неговия тим срещу Левски изрази мнението си за инцидента.

След удар в борба за топката от страна на Роналдо бранителят има три пукнати ребра и проблеми с белия дроб. Хубчев изрази най-вече разочарованието си от факта, че шефовете на Левски не са се поинтересували от състоянието му, предаде novsport.com.

Ето какво написа Хубчев в социалните мрежи:

"Първо искам да Благодаря на всички ,които ми писаха и обадиха ! Но не мога да не си изразя мнението вече в тази ситуация ! Първо искам да кажа аз съм повече ЛЕВСКАР от почти всички които са в ЛЕВСКИ! Безпорно с най-добрата публика и колко да са ме псували днес или като играя срещу Левски аз не го приемам лично ,защото за тях Левски е най-важно. Обадиха ми се хора от най-различни отбори и футболисти и треньори и т.н ,но явно за шефовете на Левски това да попиташ един бивш играч на отбора как си е така от човещина им е под нивото.... Явно им е по-важно да се оправдаят с нещо като време ,терен или нещо др. Не разбирам ,защо като Левски са по-добрия отбор не се свири чист фал (все пак съм с 3 счупени ребра ) Драганов заповядай да ти дадем скенера ....и най-срамното аз съм израстнал на Герена и помня ,че са ни учили на спортменство ! Това да продължиш да играеш докато лежи играч на др отбор , видимо с проблем не един път в мача ,защото ние не сме П..ки в нашия малък отбор ... Срам ме е от тези уж Левскари ,Които гледат само себе си и съм сигурен ,че не им пука за Левски !", написа Хубчев.

4 коментара
Коментирай
21.02.2023 11:06 | PIRIN
Хубчев, ти си машина !
Бързо възстановяване
21.02.2023 11:31 | благоевград
боклуци, това е наи гадниа отбор, срам за родината...
21.02.2023 13:47 | анонимен
Риск на професията?!
21.02.2023 14:21 | Точно
Защо се излагат като пишете такива простотии, Бързо възстановяване
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар