Ръководството на "Еър Макс Рейсинг" с писмо до всички фенове на мотокроса
08 октомври 2018 13:40 Mobile watches 6472 прочита Mobile comments 4 коментара

Здравейте, приятели и фенове на мотокроса! С няколко реда искаме да обясним няколко неща за вчерашното състезание.

Тръпката, която изпитахме при стартирането на моторите и пълните от щастие очи могат да разберат само хората, които влагат сърце и душа в този спорт.

Трябва да знаете, че да се направи едно такова трасе и състезание от една поляна за толкова кратко време е изключително трудно. Изискваше ни много усилия и средства. Възникнаха проблеми и по време на състезанието, най-големият беше аварията във водопровода. Поливането беше трудоемко след този проблем, затова се извиняваме за причиненото неудобство. Тъй като такива трасета се изграждат с години, ние обещаваме догодина да бъдем още по-добри.

Благодарим на всички, които работиха неуморно, денонощно състезанието да стане реалност- председателят на клуба-Красимир Божурски, кметът на с. Зелен Дол Ангел Младенов, кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, Българската Федерация по Мотоциклетизъм (БФМ), целият екип и отбор "Еър Макс Рейсинг", близки и приятели.

Благодарим и на всички, които уважиха труда ни и дойдоха да се насладят на постигнатите резултати! Благодарим на всички състезатели, взели участие в състезанието, благодарим и на всички, които постоянно недоволстваха, за да знаем къде допускаме грешки и да намерим начин да се справим с тях! Ние сме силни, борбени и правим всичко от сърце! Точно затова ще продължаваме само напред и нагоре!

Марти Иванов

4 коментара
Коментирай
08.10.2018 14:05 | Веско
Браво!
08.10.2018 15:33 | КАЛАБАК
Браво поздравления
08.10.2018 17:29 | благоевградчанин
супер, браво, адтреналин на мах
08.10.2018 20:40 | Пирин
Браво на момчетата. Догодина пак съм там с един куп малчугани, столчета ииии бира. Само малко повече пояснения сложете във фейсбук страницата, като имена на състезатели, класове мотори и т. н.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар