Ръководството на орлетата обяви: "Пирин няма да бъде арена на политически борби"
10 септември 2019 09:37 Mobile watches 8677 прочита Mobile comments 14 коментара

След последните информации свързани с изпълнението на бизнес плана на ФК Пирин, ръководството на клуба излезе с официална позиция преди предстоящите местни избори. В нея изрично се казва, че никой не иска името ФК Пирин да се намесва в политическите борби.

До привържениците на ФК “Пирин” Благоевград,

Скъпи приятели,

Във връзка с някои медийни публикации свързани с бъдещи инвестиционни намерения, които са обвързани с името на клуба, бихме желали да Ви уверим, че всяка една предприета стъпка е ясно и категорично свързана с професионалното развитие на ФК “Пирин” Благоевград.

Целта пред ръководството на клуба е – подобряване на условията на труд за първия отбор и ДЮШ, както и постигане на едно по-професионално ниво във всички аспекти – хранене на състезателите, тренировъчен процес, спортни лагери и т. н.

Инвестиционните намерения в тази посока далеч не се изчерпват само със станалите достояние постъпки, чието реализиране е само въпрос на дни. Тепърва предстоят много подобрения по материалната база на клуба, както и увеличаване на броя естествени тренировъчни терени за нуждите на ДЮШ.

В тази връзка искаме да напомним и още веднъж категорично да заявим, че ФК “Пирин” е една от емблемите на Благоевград и от името на всички във футболния клуб да призовем нашата обща тема да не бъде арена на политически борби, защото от тях клубът единствено страда.

Очаквайте още по-добри новини за вече предприети стъпки, за едно по добро бъдеще на нашия любим отбор.

14 коментара
Коментирай
10.09.2019 10:21 | Васко
Това Шопова ли го написа?
10.09.2019 11:05 | ПИРИН
Докато негодниците от общината имат нещо общо с отбора, не вярвам и на една дума от написаното
10.09.2019 11:23 | Чворски
Коя фирма в света ще вземе фалирало дружество с няколкостотин хиляди лева задължения, ще налива пари и няма да махне предишните некадърниците (Венко Попов, Елезов)?
10.09.2019 11:32 | Станчо
Как да няма политическо. За двамата платени фена ли взехте Пирин или да плакнете очи докато пикаете срещу вятъра?
10.09.2019 11:33 | нико
Какви хиляди левове бе, не пишете глупости, Пирин е чист! Пирин е голема планина, Пирин ражда предани чеда!
10.09.2019 11:45 | Фен на Пирин
До лятото Пирин имаше задължения към Нои, БФС, стари плащания към футболисти, треньори и служители към 650 000 лева, повечето задължения са РАЗСРОЧЕНИ, това е истината.
10.09.2019 12:24 | жоро
Много си запознат, ама май пишеш на изуст, големи смешници сте, всички си плямпате чули-недочули или така ви изнася да си пишете и сами да се надъхвате с лъжите си! Спрете се с простотиите!
10.09.2019 12:42 | ПИРИН
Кое е лъжа, това че Пирин губи от зидаромазачи и сервитьори, това, че виновниците за липсата на резултати още подпират бюрата си на Дъбравска или това, че нито един качествен футболист създаден от школата ни не желае да се завърне в родния клуб, заради гореспоменатите негодници . А може би това, че подаряваме талантите си на други отбори и вместо парите да влязат в клубната каса отиват в джобовете на шайка некадърници, които по друг начин не умеят да заработят дори за насъщния . Не е лъжа, за съжаление е ИСТИНА
10.09.2019 15:18 | дени
И кои са качествените футболисти създадени в школата, които не искат да се завърнат в отбора, кои таланти подариха? Къде играят тези така наречени таланти сега в Барселона ли, в Милан ли, в Реал Мадрид ли ? За какви таланти бълнувате, гледайте реално на нещата, знае се, че има много недоволни, че не са на хранилката на отбора, но уви, това явно е приключило, та за това скачте по хората работещи там. Пирин ще става силен отбор благодарение на стабилните спонсори и на хората, които знаят какво значи Пирин, а не такива като вас много разбиращите по форумите! Честито на печелившите! Напред орлета!
10.09.2019 15:38 | ПИРИН
Ами попитай Венко и Елезов, кои са тези футболисти. Попитай ги на колко от тях се обадиха и бяха отрязани от всички . Имаше дори изявление от клуба по този въпрос, че след като сега не желаят да се завърнат в Пирин, утре няма да са необходими . А иначе за статистиката двадесет процента от футболистите в Ефбет лига са преминали през ПИРИН . Дори в Септември, който е във втора лига половината футболисти са от Пирин, но не пожелаха да се завърнат в Благоевград заради ВПП
10.09.2019 19:12 | благоевградчанин
U -19 ;ПИРИН; -; ЦАРСКО СЕЛО;
10.09.2019 19:25 | тцтцц
1-4 трагична работа, царвски не ставаш
11.09.2019 13:33 | Читател
В нашата родина БЪЛГАРИЯ точно политиката=интереси е неизменна част от футболните клубове .
Може ли да не заблуждавате привържениците.
За тези 2-3 год. отборът се запъти за В група и това какво означава.... ОСТАВКИ.
И какво ? Нищо, Е това е интерес, безсрамие ПОЛИТИКА. НЕКАДЪРНИЦИ.
САМО ПИРИН.
11.09.2019 16:08 | боби
Не умирайте от злоба, Пирин ще става много силен отбор, а такива разбирачи като тук хейтващите, сте на свършване. Само Пирин!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар