Ръководството на Вихрен освободи децата от ДЮШ от такса
22 юни 2022 15:07 Mobile watches 5667 прочита Mobile comments 1 коментар

Ръководството на Вихрен Сандански направи голям жест към децата от ДЮШ на клуба и родителите им. Почти всички формации,без най-малките ще бъдат освободени от месечната такса за новия сезон. Жестът  на финансовия благодетел на клуба Коко Динев е много важен, особено в трудните времена в които живеем. Само децата родени след 2012-та година ще имат такси занапред.

Отделно ще бъдат направени и куп подобрения за академията. Вратарите ще бъдат тренирани три пъти в седмицата от Георги Шейтанов,който доскоро бе треньор на вратарите в националния ни отбор.

С децата ще работи и кондиционен спец, ще има подобрения и в екипировката и консумативите. Контроолът върху школата вече ще бъде в ръцете на главния скаут на Вихрен Георти Бачев. Планирани са от август нататък и международни контроли в Гърция и Северна Македония. На треньорите ще бъде оказана помощ за да придобият нужния им лиценз, предаде pirinsport.com.

Решенията бяха опостовени на родителска среща, на която дойдоха повече от 100 родители, пред които застанаха Георги Бачев и председателя на УС на клуба Георги Манолев. А оповестените подобрения и решения бяха аплодирани от родителите.

1 коментар
Коментирай
24.06.2022 08:23 | Вихрен hools
Браво
А кефалите гледат само да крадът от родителите
КУР за Бела
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар