Руслан Иванов: Започнах с Вихрен в “А” група, ще бъде хубаво пак да се върнем в елита!
18 октомври 2023 16:00 Mobile watches 6097 прочита Mobile comments 7 коментара

Един от най-опитните футболисти в състава на Вихрен (Сандански) Руслан Иванов коментира изминалия мач с Пирин (Благоевград), както и предстоящите срещи за първенство. Ето какво каза футболистът пред официалния сайт на Вихрен (Сандански):

-Изминаха няколко дни от мача за Купата срещу Пирин. Според теб имаше ли сериозна разлика между двата отбора, която да доведе до отпадането ви?
-Нямаше кой знае каква голяма разлика. Смятам, че направихме равностоен двубой, въпреки че истината е, че съперникът имаше по-чистите ситуации от нас. Ние създадохме положение още в първите минути на двубоя и ако бяхме отбелязали, можеше нещата да тръгнат по различен начин.

-Както ти, така и още футболисти са минали през Пирин. Това по-специален мач ли бе за вас?
-Със сигурност всеки един от съотборниците ми е излязъл напълно концентриран. Все пак Пирин е част от елита и всички искахме да покажем доброто си лице в този двубой.

-Старши треньорът Наджи Шенсой не бе на резервната скамейка. Това отрази ли ви се по някакъв начин?
-Със сигурност липсата на треньора оказва влияние, но ние играем срещу Пирин и това бе достатъчна мотивация за всеки един от нас. Когато треньорът го няма, в роля влизаме по-опитните футболисти. Ние затова имаме този опит, за да помогаме във всякакви ситуации.

-Когато говориш за опит, младите футболисти опитват ли да “откраднат” от този опит, допитват ли се до вас за нещо?
-В днешно време май повечето млади момчета знаят всичко (смее се). Но има и такива, които се допитват за дадени ситуации или как да постъпят било то на тренировка или на мач.

-Какво очакваш от предстоящия мач срещу Балкан (Ботевград)?
-Въпреки че сме домакини, очаквам равностоен двубой. Ние имаме някакви проблеми с контузени момчета след мача с Пирин, но се надявам до събота да бъдат готови.

-Искам да попитам и теб, каква е целта ви през този сезон?
-Целта си остава влизане във Втора лига. Няма да ни е лесно, но аз вярвам и мисля, че ще успеем да я изпълним. Шест точки зад лидера Миньор (Перник) както са много, така са и малко. Да, ние не трябва да бъркаме, но според мен първенството до последно ще бде завързано и интересно. Няма как всички да са безгрешни до края – всички ще губят точки. Въпросът е ние да загубим най-малко и да сме победители в края на шампионата. Надявам се през зимата с 3-4 нови попълнения да се засили конкуренцията на някои постове в отбора и това да ни помогне.

-Във Вихрен ли смяташ да приключиш с активната си кариера?
-Натам отиват нещата. У дома съм си, Сандански е прекрасен град, а в отбора се чувствам страхотно. Още през 2007 година господин Динев ме взе за първи път във Вихрен, тогава играхме в “А” група.

-Тогава стартира кариерата си в елита с Вихрен, може ли и да я завършиш отново в “А” група с отбора от Сандански?
-Силно се надявам и този момент да дойде. Нека първо изпълним целта си за Втора лига. Силно се надявам да помогна с каквото мога и да зарадваме хората, защото Сандански заслужава отново да бъде в професионалния футбол.

7 коментара
Коментирай
18.10.2023 20:37 | XmediK
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> https://mub.me/medik
18.10.2023 23:19 | Червена офанзива
Хубаво момче но за жалост говедо! Значи нищо не става от него
19.10.2023 08:23 | До горния глупак
Говедо е баща ти, а ти си отрепка.
19.10.2023 12:36 | Червена офанзива
Предполагам баща ти е синьо говедо а ти си подуенска свиня
19.10.2023 13:41 | Червена офанзива
Аз пък правя свирки, голям праз.
19.10.2023 13:54 | Иво
Какъв футболист е тоя, смешна работа.
19.10.2023 13:56 | Иво
Какъв футболист е Тоя, смешна работа.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар