С 27 футболисти Септември (Симитли) стартира подготовка
11 юли 2018 14:52 Mobile watches 6027 прочита Mobile comments 1 коментар

Отборът на Септември (Симитли) започна днес подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига. Наставникът Спас Стоименов изведе на първата тренировка общо 27 футболисти, а отец Спас Веселински отслужи традиционния водосвет.

Първото занимание уважи и кметът Апостол Апостолов, както и Председателят на общински Съвет-Симитли- Владимир Христов. От Септември си тръгнаха бранителят Евгени Тунтев, който се завърна в Пирин и нападателят Васил Божинов, подписал вече с Поморие.

В отбора си Септември (Симитли) привлече 7 попълнения, от които 4 със сигурност остават в отбора. Първото сигурно попълнение на отбора е Любомир Илиев, който е местно момче, юноша на Левски (София), а последният отбор в който е играл е Миньор (Перник). Защитникът Владимир Гогов също е ново попълнение, като и той пристига от Миньор (Перник). Кирил Николов, също е ново име в отбора. Халфът за последно е бил в Вихрен (Сандански). Последният нов, сигурен играч в Септември, е пристигащият от Банско Христо Петров. Илиян Бабулев юноша на Пирин, Константи
н Митев-също юноша на Пирин (Благоевград) у юношата на Септември (Симитли) Димитър Милчов, започнаха също тренировки с отбора днес.

„Ще започнем с тренировки веднъж дневно, като следващите седмици започваме да тренираме по два пъти“ коментира старши треньорът на Септември (Симитли) Спас Стоименов. Ще дадем всичко от себе си и ще проверим възможностите на всички момчета в предстоящите контролни срещи“ каза още той.

6 контролни срещи ще изиграят футболистите на Септември, като първата е още тази събота – 14-ти юли срещу Ботев (Ихтиман). Контролата ще бъде изиграна от 10:00 часа или на стадиона в Симитли или в село Крупник.На 18-ти юли, Симитли ще играе приятелска среща с Хебър (Пазарджик) в Банско, следващата контрола е на 21-ви срещу Беласица (Петрич), като Септември ще бъде домакин. На 25- юли Септември и Пирин (Разлог) ще се срещнат в Разлог, а на 28-ми с Марек (Дупница) ще домакинства. Последната контролна среща ще бъде срещу Рилски спортист в началото на август‚ в Самоков.

Първенството ще започне на 11 август, а до тогава спортно техническото ръководство ще добие реална представа за всички футболисти, които остават в отбора.

Р. Митева

1 коментар
Коментирай
12.07.2018 22:27 | фен
Идва нов сезон, какъв пролетен дял по дяволите пишете!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар