Шампионска лига с ВАР-система в с. Черниче
28 април 2019 10:44 Mobile watches 7193 прочита Mobile comments 5 коментара

Всяка година по Великден, но за първи път по шампионски маниер. Всяка година Великденски турнир в Черниче, за първа година с ВАР-системата за повторения чрез… ретро монитор. Кметът на селото Георги Стефанов свали от тавана стария си Електрон, на който като дете е гледал мачове, избърсал е прахта и го инсталирал на стадиона. Там, където са мачовете от рано сутринта днес, ще продължат и утре цял ден, финалите са чак в понеделник по обед. И през цялото време – денонощна скара. Скара и бира. „Затова следобед е най-интересно да гледаш мач“,шегува се първият организатор на турнира, първият сред равни Георги Стефанов.

Турнирът рано сутринта с демонстрационен мач откриха сборен тим малчугани от Черниче и отборът на „Малки шампиони“. Домакините надиграха „Малки шампиони“ със 7 на 1, но домакините бягаха с година, две по възраст представителния отбор на клуба „Малки шампиони“. След тях истинските мачове започнаха, първият съдийски сигнал свири Бразилецо, той и арбитрира играта през цялото време.

Играят 9 отбора. По-долу ще видите и участниците, по групи, както жребият ги подреди. Играят две полувремена, по 20 минути. Резултатите са, на всеки мач, много на малко. Но за участниците е важна играта. „Цялото село е тук, на игрището в училищния двор. Няма човек без отбор“, казва кметът на Черниче.

5 коментара
Коментирай
28.04.2019 18:08 | Чевиев
Хубаво е да има турнири но не като нашите никаква организация даже и бой имаше това кмете гошка не е като на масата пий ракия по кило тук се изисква акъл а този турнир трябваше отдавна да се провежда ше на новия стадион който обеща да го направиш в първата година на мандата си и излъга младежта да те избере а цял мандат се за имаваш като палячо с някакви знамена най слабия кмет ще те запомни в историята на Черниче направо ще те запомни като смешник и пияница ако имаш морал не лъжи повече хората
28.04.2019 19:45 | Няма име
А бе неграмотник, ти до кой клас си учил?!
28.04.2019 20:10 | Чевиев
Ами пияница съм като кмета Гошко и пропускам в движение по някоя буква
28.04.2019 22:20 | Йордан
Предполагам, че с кмета сте играли бокс и без да иска ти
е бръкнал отзад с ръкавицата. Много те боли нали отровно човеченце!
29.04.2019 20:00 | Иван
Съгласен съм с първия коментар. Приятел кажи кой си и хвани се кандидатирай есента на изборите за да го свалим тоя и да те направим теб кмет.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар