Силен старт на контролите за Септември (Симитли)
14 юли 2018 15:16 Mobile watches 6185 прочита Mobile comments 0 коментара

Отборът на Септември (Симитли) победи отбора на Ботев(Ихтиман) с 4:0 в първата контрола, изиграна днес на стадион „Септември“ в Симитли. Първата контрола на симитличани премина под знака на положителната игра и резултат. Момчетата Спас Стоименов показаха добър футбол и това пролича в резултата. През двете полувремена Стоименов заложи на два различни състава, като през първата част играха повечето нови попълнения, а през втората част от основата на отбора.

През първото полувреме футболистите на Септември имаха поне три пропуска, които можеха да покачат резултата, но до почивката той остана равен- 0:0.

Втората част, състава се промени, като старши-треньорът даде шанс на всички свои играчи.

Първият гол на терена в Симитли, бе реализиран от Асен Топузов в 62-та минута. Много бързо след това- само с минута по-късно, топката попадна в краката на Викторио Везаров, който реализира добър гол за 2:0. В 80-та минута, след пас на Везаров, Веско Весков пое и вкара за класическото 3:0. В 85-та минута Лъчезар Дафков реализира победното четвърто попадение за отбора на Септември и закова на 4:0.

Треньорският щаб на Септември (Симитли) е доволен от старанието на всички момчета в днешната първа контрола и очакват след повече работа, резултатите да са в тяхна полза за напред. „Имаше желание от всички, доволни сме от играта. В контролите резултатът не е много важен, но е добре, че победихме с такава разлика“ каза Стоименов.

На 18-ми юли (сряда) е следващата контрола на симитличани с Хебър (Пазарджик) , която ще бъде играна на стадиона в Банско.

Състав първо полувреме: Васил Христов, Илиян Бабулев, Ивайло Иванов, Константин Митев, Антонио Кирилов, Владимир Гогов, Борис Божинов, Мирослав Марчев , Кирил Николов, Христо Петров, Ибрахим Алим

Състав второ полувреме:Илиян Узунов, Борис Божинов(Димитър Милчов), Александър Ханджийски, Асен Топузов, Любомир Илиев, Борислав Вакадинов, Веско Весков, Кирил Домозетски, Лъчезар Дафков, Викторио Везаров.

М. Иванов

 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар