Спортика (Благоевград) вкара 7 на Етър
22 май 2023 11:47 Mobile watches 7536 прочита Mobile comments 0 коментара

Спортика (Благоевград) беше неудържима през вчерашния ден срещу отбора на ФК Етър Велико Търново и постигна победа с 7:0.Срещата започна с натиск на домакините и резултатът не закъсня и още в 8мин.

Лили Костова прониза противниковата врата. До края на полувремето атаките и головете валяха пред вратата на Етър, като в 12мин. Вени Сърбинска покачи резултата на 2:0.Отново в 36мин. Лили Костова след пряк свободен удар увеличи на 3:0. В края на полувремето Антонина Шопска отбеляза за 4:0 и така момичетата на Радослав Креснички се прибраха с добър аванс на полувремето.

Второто полувреме започна по същия начин ,както свърши първото, като атаките не спираха пред вратата на гостите и при неразбирателство в защитата на Етър в 64мин. си отберязаха автогол за 5:0. Оттук нататък мача се доиграваше и въпреки направените 6 смени Спортика отбеляза нови две попадения, дело на Ивета Андрейчева в 80мин. и Антонина Шопска в 87мин.

Така момичетата от Спортика остават в борбата за сребърните медали ,на една точка след отбора на НСА. До края на първенството има още три кръга, като в неделя 28.05. благоевградчанки гостуват в София на София лейдис. Клубът благодари на всички момичета взели участие в срещата, както и за подкрепата на прекрасната публика.

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар