Ст. Манолев тренира с Пирин, орлетата картотекират в понеделник новите
15 февруари 2019 12:34 Mobile watches 6664 прочита Mobile comments 0 коментара

Група от 25 състезатели тренират в момента с Пирин, като към тях в последните два дни се присъедини националът и бивш състезател на ЦСКА-София, благоевградчанинът Станислав Манолев, който прекрати договора си със столичани. Манолев поддържа форма със зелените, като участва активно в тренировъчния процес, чакайки оферта от чуждестранен клуб.

Димитър Благов и Антон Костадинов тренират на облекчен режим, поради леки болки.В първата среща от първенството на Втора лига за 2019-та година, орлетата ще играят с Поморие на градския стадион в Несебър. Пиринци ще пътуват за стария приморски град в петък- 22.02, където ще проведат едно тренировъчно занимание, ден преди важния мач

.В понеделник, ОФК Пирин ще картотекира всички нови състезатели, като окончателният им брой е осем. Това са подписалите договори Хуан Пабло, Мирослав Пушкаров, Любомир Гуцев, Кирил Мутавджийски и Ахмед Адемов, преотстъпените от Дунав Русе – Крис Кюсис и Филип Димитров, както и Виктор Янев, който за сега ще бъде картотекиран като аматьор.

Не е изключено, през следващата седмица към ОФК Пирин да се присъедини още един състезател под наем, но неговото име за сега остава в тайна, поради неяснота около неговото съгласие, пише pirinsport.com. С първия отбор ще продължат да тренират и юношите от набор 2000-та година – Денис Ангелов, Ивайло Михайлов, Любомир Цолев и Виктор Ергин.

От отбора бе освободен Марио Топузов, който не успя да се наложи в първия състав и от треньорския щаб решиха да му предоставят възможност да продължат в Септември Симитли.

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар