Съни Дяков изрази разочарование от Петър Хубчев и неговия щаб, ето защо...
21 януари 2019 15:17 Mobile watches 10808 прочита Mobile comments 6 коментара

"Честно казано и до ден днешен нямам представа защо не ме викат в националния отбор. Не са ми казали нито дума. Когато си мъж, трябва да казваш причината в очите, а не да мълчиш. Разочарован съм от треньорското ръководство в националния отбор. Явно нямам качества за националния тим, но не обелват нито дума" - това отговори в интервю капитана на Лудогорец Светослав Дяков, на въпроса вече не попада в националния отбор.

Сърцатият халф, който вече повече от седем години е лидер на отбора, винаги изказва своето мнение. Дори, когато Лудогорец е загубил някой мач, Дяков не се крие, а застава пред медиите. В повечето случаи анализите му са точни, като прави впечатление, че не се оправдава, а търси причината в самия себе си и в своите съотборници.

И този път Светльо не изневери на стила си и бе напълно откровен, въпреки че си пролича, че говори с болка за националния отбор на България. Дяков заяви, че Хубчев не му е казал нито дума каква е причината да не попада в селекцията му. Той споделя, че е разочарован от треньорското ръководство на националния отбор.

Футболистът призна, че е водил разговори с шефовете на Лудогорец за пост в клуба след края на кариерата си, но те не са били конкретни, тъй като в този момент изцяло е съсредоточен в изявите си на терена. Дяков се надява Георги Дерменджиев да постигне успехи с Левски, но му пожела да се нареди след Лудогорец в крайното класиране. Дяков взе отношение и относно класацията “Футболист на годината”, като каза, че през последните години е загубила стойност.

Марти Иванов

6 коментара
Коментирай
21.01.2019 16:12 | пирин
ЗАЩОТО НЯМА КАК ПО ДРУГ НА4ИН ДА ТИ ВЗЕМАТ ЛЕНТАТА НА КАПИТАН И ДА Я ДАДАТ НА МЕНТЕТО ИВЕЛИН ПОПОВ ОТ ЛИТЕКС. НО ИДВА ВИДОВ ДЕН
21.01.2019 18:07 | ГЕОРГИ
ТОЯ ИЗЛИЗА ВСЕКИ МАЧ ОЩЕ ОТ СЪБЛЕКАЛНИТЕ С ЖЪЛТ КАРТОН. В БЪЛГАРИЯ МИНАВА НО В ЧУЖБИНА НЕ. ВИДОВ ДЕН МОЖЕ И ДА ДОЙДЕ СЛЕД 5 МИЛИОНА ГОДИНИ.
21.01.2019 20:39 | hm
Съни Дяков?
Да не би да е станал долен ляв п...., та го наричате СЪНИ?
Смях в залата!
22.01.2019 12:12 | жител
Защото никога не си имал качествата да бъдеш достоен за националния отбор... Чисто и просто, ако не беше в Лудогорец, нямаше и да помиришеш националната фанелка, някой ще каже, а как е капитан там, ами такъв ще е, като е от най-старите, все пак има йерархия... Никога не е бил футболист с изявени качества, уцели удобен момент, късметлия...
22.01.2019 12:22 | pirin
ДА
22.01.2019 18:52 | Ivan
Никой не ти е длъжен бате, ти си резерва в Лудогорец даже, искаш в национала, айде нема нужда....
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар