Съни Дяков със счупена скула, оперира се в сряда
19 октомври 2021 11:39 Mobile watches 4575 прочита Mobile comments 1 коментар

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни не може да разчита на Светослав Дяков, който е със счупена скула на лицето и в сряда, 20.10, ще бъде опериран в София.

Ръководството, спортно-техническия щаб и отборът пожелават на Светослав Дяков бързо възстановяване и скорошно завръщане на терена!

Преди гостуването в Пловдив Пирин е в серия от четири официални мача без поражение. След победата срещу Ботев (Враца) в миналия кръг тимът ни заема 11-то място в класирането с актив от 8 точки. Локомотив има същия актив, като е 12-ти в подреждането, отстъпвайки по голова разлика. „Смърфовете“ завършиха наравно 0:0 с Арда в миналия кръг.

„Очаква ни труден мач срещу силен съперник. Локомотив е класен отбор, който разполага с качествени единици. В тима им има трима действащи национални състезатели, което показва колко добре е обезпечен отборът им от кадрово естество.

Ние сме в една добра серия от резултати и ще се опитаме да продължим с позитивните игри и при това гостуване. Уверени сме в нашите възможности. Надявам се, че ще продължим по възходящата. Трябва да бъдем много внимателни, не трябва да допускаме грешки, защото съперникът ни знае как да ги наказва.

Светослав Дяков е със счупена скула на лицето. Предстои му операция. Надявам се, че интервенцията ще мине успешно. Пожелаваме му бързо възстановяване. Той е ключов футболист за нашия отбор и го очакваме скоро на линия“, заяви пред официалния сайт на клуба мениджърът на Пирин Уорън Фийни./Pirinsport.com

1 коментар
Коментирай
19.10.2021 20:35 | Ливърпул
кур за Телезов и бастуните от НОИ.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар