Със скромна група юноши Пирин започна подготовка /снимки/
22 юни 2018 09:36 Mobile watches 10812 прочита Mobile comments 8 коментара

С нов старши треньор и оскъдна група от футболисти отборът на Пирин Благоевград започна лятната си подготовка. Новият наставник Петър Златинов изведе 21 футболисти, като четирима от тях имат опит в Първа и Втора лига. Юлиян Попев, Антон Костадинов, наказаният за допинг Димитър Благов и контузения Александър Башлиев повдигат средна възраст на тима. С няколко сезона в Б група е единственото ново попълнение Евгени Тунтев, както и завърналия се Кирил Грозданов.

Водосветът за здраве и успехи бе неразделна част от старта на подготовката, а сред гостите бяха председателя на ОбС съвет Радослав Тасков и шефа на Спортни имоти Валери Миков. Сред отсъстващите бе дългогодишния домакин на клуба Кирил Христов- Десетката, който по традиция даваше старт на подготовката с кофа вода. Сега този ритуал извърши момче от школата на Пирин. Треньорът е предвидил шест контроли, без лагер в Банско, за който пари няма.

8 коментара
Коментирай
22.06.2018 09:42 | Жоре
Е как няма пари за лагер в Банско, нали Катарино са спонсори?
22.06.2018 10:28 | Марин
Погребението на Пиринката!
22.06.2018 10:41 | жител
Друг път имаше един вагон присъстващи, кмет, областен, от общински съвет, бизнесмени, бивши футболисти, жители, хора с известни позиции и пр... Сега само Тасков, Миков... няма кмет, няма никой, все едно не ме интересувате, през к**а сте ми, живуркайте си. Срам!
22.06.2018 10:49 | боцко
Попев ??? Нали е много голям футболист, всички си намериха отбори, него никой не го иска, иначе самочувствие до небесата... за Костадинов обяснимо, на години, няма къде вече, Башлиев контузен, Благов наказан... Нищо, че Попев го изкарват герой сега, че останал, нищо подобно, никой не го потърси със сериозна оферта, ама нека, да се видат колко струват, не да ми се надува вечно покрай Дяков, че му е кум...
22.06.2018 13:18 | Анти
Струма Струма чули не до чули видяли не видяли. Големият отсъстващ бил Десетка. Кьорави ли бяхте та не го видяхте?. Това че дете от школата на Пирин извърши ритуала с водата си има символика. Детото е от школата на Пирин със отлични футболни качества. Най добрия в отбора. Младоста на мъжкият отбор и момчето.
22.06.2018 13:51 | боцко
Анти написа:Това че дете от школата на Пирин извърши ритуала с водата си има символика. Детото е от школата на Пирин със отлични футболни качества. Най добрия в отбора. Младоста на мъжкият отбор и момчето.

Голяма символика, няма що... досега години наред прогонваха всички юноши от всички набори, сега, когато решиха, че няма нужда да се вадат пари да се поддържа отбор с цели, се сетиха, че има юноши на хоризонта. Ама то, защото са без пари. А и да си кажем истината в очите, юношите от предишни набори нямат нищо общо с тези сегашните. Прогониха и отказаха от футбола толкова качествени и кадърни юноши, тези сега не стават. Отборът на Пирин приключи да съществува за големия футбол, окръжна група ни зове.
22.06.2018 16:03 | Петрич
А окръжна селяни кур на Пирин
22.06.2018 22:15 | Футболен фен
Злобният коментар за Попето е от човече, което е по-ниско от тревата и най-ве-роятно е на лична основа. Къде му видя голямото самочувствие. Той е много скромен и стойностен футболист.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар