В Беласица ще подновяват тренировки, нищо, че Трета лига приключи
14 май 2020 17:10 Mobile watches 5096 прочита Mobile comments 2 коментара

"Заради указанията на здравния министър и с цел опазване здравето на всички е възможно да се проведе само среща в залата на Общинския съвет  в Петрич. Това ще е най-правилното нещо. Но все пак трябва и да се тренира през месец май", заяви силният човек в  ОФК Беласица Георги Петров.

"Идеята за това е на новият старши треньор Саша Симонович. Той иска  да добие представа за  качествата  на всички футболисти, какъв е кадровият потенциал по постове и от какво ще има нужда за привличане. Има вероятност Симонович да провежда заниманията по групи със 7-8 футболисти съгласно изискванията на  Министъра на здравеопазването и БФС, както ще бъде и в отборите от Ефбет лига. Ще дадем заплати на футболистите, които няма да бъдат в размера преди прекъсването на първенството заради пандемията от коронавирус. Всеки има нужда от средства и ако не ги получи от нас ще е принуден да прибегне до работа на други места, включително и гурбет в чужбина, което води до скъсване с футбола", добавя Петров.

"До завръщането на терена старши треньорът Саша Симонович ще даде указания на футболистите как да се готвят индивидуално. С две думи-доста неща около мъжкия отбор на ОФК Беласица ще бъдат уточнени във вторник”, сподели Георги Петров пред БТА.

2 коментара
Коментирай
15.05.2020 15:13 | Петрич
Искаме б група новият сезон и силни играчи
15.05.2020 23:56 | Ник
Искате голям пирински кур.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар